Az anya hibája ha a 10 éves fiának nem veszi észre h fitymaszűkülete van és emiatt műteni is kell? Vannak még ilyen nők, akik ennyire nem foglalkoznak a gyerekükkel? Miért?
Én sem értem, miért az anya hibája. Ha lenne fütyije, akkor még talán megérteném, de így nem. Apa, orvos, védőnő, tetszőleges sorrendben, de nekik kellene vagy kellett volna okosnak lenni.
A hétvégi kikapcsolódás még végképp nem értem, hogy jön ide. Miért ne mehetnének el a szülők gyerek nélkül? Vagy csak a másik gyerekével? Kérdezd meg őket, ha ennyire zavar és fúrja az oldalad a kíváncsiság, mert számtalan oka lehet.
de a kérdező ezt írta "A kisfiú elpanaszkodta a nagynénjének,meg a mamájának,h bizony bántja,h őt nem vitték el a Balatonra!Hozzáteszem a nő párjának a kislányát vitték ám magukkal!"
akkor? ez mégsem kikapcsolódás volt..ha egy gyerek mehetett a másik miért nem? itt nem arról van szó, hogy felelőtlenség vagy nem..teljesen megértem ha kettesben akarnak lenni és a nagyi vigyáz a gyerekre..de nem így!! hogy egy másik gyereket meg vittek magukkal.
Tényleg, bocsi!
Akkor viszont simán szemétség :(
Mert az télleg más lenne hogyha hancúrozni akarnak a pasival akkor a gyerek ne menjen...nálunk volt rá példa de akkor ottvoltunk mindhárman -.-""
Lehet hogy nem régóta vannak együtt, és szoktatják a másik gyereket az "új anyucihoz". Talán még ez lenne egy indok.
Érdekes h csak a 14:33as látja így h én bele ütöm az orromat:DÉs azt szokták mondani mki magából indul ki!!!!:DEz a százalékodon is látszik:)No mind1:))))
Mki másnak köszi a véleményét!!!:)
"Kicsit túlreagálod a dolgot és próbálsz mindenbe belekötni. Pedig el kell fogadnod nem vagyunk egyformák.
" na ezt sem én irtam ugy látszik nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!