Mi a baj a mai gyerekekkel?
Hülyeség ez a mai gyerekek duma. Apám 66 éves, 9 éves kora óta cigizik. Több olyan idős embert ismerek, aki 12 évesen már dugott. Én harmincas vagyok, egyik osztálytársam 13 évesen terhes volt.
Szerintem pont hogy normálisabbak a mai fiatalok, mert nem olyan maradi, begyöpösödött f.sz.ok, mint az átlag magyar. Egyébként meg a mai gyerekeket azok nevelték, akik szidják őket. Úgyhogy nem ártana a szülőknek magukba nézni, ha nem tetszik nekik, amit látnak
Szerintem úgy tudod talán megvédeni,hogy elkezded rendesen felvilágosítani. Elmondani mi ez és,hogy ez jó, nagyon jó akkor,ha ahhoz kellő testi lelki érettség társul. ( Én a szerelmet nem mondanám ide,kissé álszent dolog lenne). Mond el a következményeit mint terhesség,némi betegség és hogy általában a lányok megítélése ilyenkor sokat romolhat,akkor is ha a kislány ezzel nincs tisztában és úgy tűnik ő ezt nagyon akarja.
Végülis szólt valaki a tanárnak? Ilyenkor helyes csendben maradni? Felnőttként te mit tettél? Mit mondtál a gyereknek és a tanárnak vagy szülötársaknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!