Későn beszélő gyerekek anyukái! Mikor kezdett el beszélni gyermeketek? Láttok valamilyen hátrányt abból, hogy később kezdte a beszédet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 13:21
11/14 anonim válasza:
Albert Einstein 4 évesen szólalt meg először...
addig nem volt mondanivalója
s KI lett belőle?
Vannak gyerekek (főleg fiúk) akik 3 éves kor körül kezdenek szavakat összekapcsolni, mégis értelmes ember válik belőlük. Némelyek túlaggódják ezt a dolgot...
12/14 anonim válasza:
A tegnapi 23.09-es vagyok, aki kérdezett. Nekem egyébként 2 éves a lányom. Köszönöm a részletes választ! (+ bocsánat, hogy belekontárkodtam, más kérdésébe, csak engem is nagyon izgat ez a téma)
14/14 anonim válasza:
Én a harmadik válaszoló vagyok. Minket is elhajtottak mikor a fiam 2 évesen se beszélt egy szót se. Aztán végigjártuk a
1. gyerekosztályt
2. a gyógypedagógust
3.a neurológiát
4. a fülészetet audiológiát
4.a logopédust.
Sehol semmit nem találtak, úgy értem nagy eltérést. Megkésett beszédfejlődés a "diagnózis".
Szóval van ilyen is hogy az ember aggódik, és utánajár és kiderül hogy csak egy kis türelem kellett volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!