Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj ha rászóltam a gyerekre,...

Baj ha rászóltam a gyerekre, hogy hagyjon kicsit békén?

Figyelt kérdés
Egy 6 éves kisfiam van és így hétvégén mikor már elintéztem a házimunkát szerettem volna egy kicsit nyugodtan tévézni délután. Ő egyfolytában jön oda, hogy játszak vele. Szoktam vele mindennap foglalkozni. Mikor már ötödjére mondtam neki, hogy játszon már egyedül eléggé felemeltem már a hangomat és akkor elkezdett legozni. Most rosszul érzem magam, hogy rákiabáltam, de hétköznap dolgozok meg itt a házimunka minden. Annyit csak megérdemlek én is, hogy kicsit nyugodtan tévézzek, nem?

#Gyerek, óvodás, anyaság,
2023. márc. 19. 17:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
14%
Nem mintha számítana a kérdés tekintetében de a 18as az nagy igazság.. én házas vagyok de nem volt 2 napom szabad mióta gyereket szültem és az lassan 6 éve volt.
2023. márc. 21. 19:58
 22/28 anonim ***** válasza:
68%

21 Nyilván ha neked szar akkor másnak is legyen szar.

Amúgy meg ahol együtt él anyuka meg apuka, ott anyukának sűrűbben van egy kevés szabadideje (normál esetben), mert az apuka is foglalkozik a gyerekkel (remélhetőleg). Nem mindegy hogy úgy csinálod végig a hétköznapokat hogy van melletted egy társ vagy egyedül kell végigcsinálnod két hetet, hogy tudj szusszanni egy kicsit.

2023. márc. 23. 15:12
 23/28 anonim ***** válasza:
64%
Én simán megmondom,hogy hagyjon békén. 1 gyerekem van, róla szól az egész életünk, de van,hogy elég. 6 éves múlt ő is. Szerintem ez teljesen rendben van. Ő is határozottan megmondja az oviban a barátainak,hogy mit akar és tud nemet mondani.
2023. márc. 23. 17:20
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

22. nem mondtam hogy szar nekem, csupán tényszerűen közöltem, amit...

Apuka foglalkozik a gyerekekkel hiszen teljes értékű szülő ő is. Mi együtt töltjük a szabadidőt a gyerekekkel és nekünk ez így jó. Meg akkor is ha másnak nem. Ez van..

2023. márc. 23. 17:57
 25/28 anonim ***** válasza:
55%

Persze, csak neked ott van a mindennapokban az apa, a kérdezö meg teljesen egyedül van a gyerekkel, nincs egy szabad órája sem!

Úgy könnyü okoskodni meg beszólogatni, hogy nem a te dolgod a gyerek napi 24 órában, heti 7 napban, hanem idönként az apjára bízod!

2023. márc. 23. 19:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Nálunk az vált be, hogy megmondtam neki, hogy muszáj anyának is töltődnie. Adjon pl 30 percet, aztán mehet a lego vagy bármi. Ilyenkor mindig türelmesen vár, aztán játszok vele. Ebből szerintem ő is érzi, hogy fontos nekem, de azt is érti, hogy én is ember vagyok korlátokkkal.
2023. márc. 24. 07:35
 27/28 anonim ***** válasza:
Én is rosszul érzem magam ha "véletlen" rakoabálok. De emberek vagyunk. Kérj egy kis szünetet, utána játsz vele, biztos megérti
2023. márc. 24. 12:01
 28/28 anonim ***** válasza:
Bezzeg én gyerekként 4-5 órákat is eljátszottam egyedül 6 evsent. Anyumnak sok én idő kellett, mégis kibirtam és jól éreztem magam 😂 28N
2023. ápr. 7. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!