Normalis ez vagy sem?
Sziasztok!
Röviden felvázolom a helyzetet.
7éve vagyunk egyűt a párommal!
Neki előző kapcsolatából van egy lány aki most lesz 8éves!
7éve egyűtt neveljük.
Az anyja(párom) mindent ráhagy a lányra, semmiért nem szól neki, orditozik otthon, pl tegnap netes jatékkal játszik(én azt se értem miért engedi,hogy gépezzen), és akkor a szobájába elkezd csapkodni 7évesen,hogy nem tud ezzel a játekkal játszani, én meg rászóltam,hogy csend legyen!
Erre ő, elkezdett sirni orditva, megfogtam egy kicsit a bal kezet(megrángattam), és jön be a párom, és meg akart ütni,hogy én mit képzelek,hogy rángatom a gyereket!
Természetesen hirtelen megfogtam a kezét és belöktem az ágyba(nem bantottam)… és ez csak az egyik dolog. Lányánál egész ejszaka megy a tv… nem kapcsolják ki, szerintük ez teljesen oké… stb
Mi tévő legyek?
Ok, akkor verj is le neki egy pofont legközelebb.
Menthetetlen vagy
Azért ekkora ügyet ne csináljunk már egy "rangatásból". Írom ezt úgy hogy sose ramgattam a lányom.
Egyszer elszakad a cérna.
Meg a másik igen is aki vállalja a másikat gyerekkel és együtt nevelik annak van beleszolása dolgokba.
De sztm ha ennyi idő alatt nem változott akkor esetleg komolyabb beszélgess el vele és mond meg neki ha nem változtattok a dolgon, akkor ennyi.
Azzal van a gond, hogy szerinte teljesen rendben van megrángatni egy gyereket, nem azzal, hogy egyszer elszakadt a cérna és megtörtént. Nevelni kéne. Leülni beszélni az anyjával, hogy oké feleség, valamit változtatni kell, mert ez így nem lesz jó. Ha az anyja teljesen máshogy neveli a gyereket, te meg csak erőszakos vagy, akkor abból semmit nem fog tanulni a gyerek. Vagyis hát jót nem. Lehet korlátozni a gyereket, más kötelező programot keresni neki gépezés helyett, de erről együtt döntsetek a feleségeddel és utána mindketten ahhoz tartsátok magatokat.
Megbeszélni kell a dolgokat, nem otthagyni a másikat, ha valami nem tetszik. Te mondtad, hogy gyakorlatilag te vagy az apja a gyereknek, a sajátodat is otthagynád, ha nem úgy alakult 7 éves korára, ahogy te képzelted? 7 éves az ég szerelmére. Lehet vele beszélni, még bőven lehet nevelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!