Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normalis ez vagy sem?

Normalis ez vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden felvázolom a helyzetet.

7éve vagyunk egyűt a párommal!

Neki előző kapcsolatából van egy lány aki most lesz 8éves!

7éve egyűtt neveljük.

Az anyja(párom) mindent ráhagy a lányra, semmiért nem szól neki, orditozik otthon, pl tegnap netes jatékkal játszik(én azt se értem miért engedi,hogy gépezzen), és akkor a szobájába elkezd csapkodni 7évesen,hogy nem tud ezzel a játekkal játszani, én meg rászóltam,hogy csend legyen!

Erre ő, elkezdett sirni orditva, megfogtam egy kicsit a bal kezet(megrángattam), és jön be a párom, és meg akart ütni,hogy én mit képzelek,hogy rángatom a gyereket!

Természetesen hirtelen megfogtam a kezét és belöktem az ágyba(nem bantottam)… és ez csak az egyik dolog. Lányánál egész ejszaka megy a tv… nem kapcsolják ki, szerintük ez teljesen oké… stb

Mi tévő legyek?

2023. márc. 19. 08:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De elertem hisz utana csond lett…
2023. márc. 19. 08:44
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

Ok, akkor verj is le neki egy pofont legközelebb.

Menthetetlen vagy

2023. márc. 19. 08:45
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon gondolkozom hogy kulon valnak utjaink mert ezt en nem csinalom
2023. márc. 19. 08:45
 14/19 A kérdező kommentje:
Miert adnek pofont?
2023. márc. 19. 08:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ezt kell tenned, nem más gyerekével kínlódni.
2023. márc. 19. 08:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Most is a lánnyal vagyok, az anyja dolgozik, érdekes olyan szépen elvagyunk, de amikor megjön az anyja, elszabadul minden...
2023. márc. 19. 09:02
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

Azért ekkora ügyet ne csináljunk már egy "rangatásból". Írom ezt úgy hogy sose ramgattam a lányom.

Egyszer elszakad a cérna.

Meg a másik igen is aki vállalja a másikat gyerekkel és együtt nevelik annak van beleszolása dolgokba.

De sztm ha ennyi idő alatt nem változott akkor esetleg komolyabb beszélgess el vele és mond meg neki ha nem változtattok a dolgon, akkor ennyi.

2023. márc. 19. 09:12
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

Azzal van a gond, hogy szerinte teljesen rendben van megrángatni egy gyereket, nem azzal, hogy egyszer elszakadt a cérna és megtörtént. Nevelni kéne. Leülni beszélni az anyjával, hogy oké feleség, valamit változtatni kell, mert ez így nem lesz jó. Ha az anyja teljesen máshogy neveli a gyereket, te meg csak erőszakos vagy, akkor abból semmit nem fog tanulni a gyerek. Vagyis hát jót nem. Lehet korlátozni a gyereket, más kötelező programot keresni neki gépezés helyett, de erről együtt döntsetek a feleségeddel és utána mindketten ahhoz tartsátok magatokat.

Megbeszélni kell a dolgokat, nem otthagyni a másikat, ha valami nem tetszik. Te mondtad, hogy gyakorlatilag te vagy az apja a gyereknek, a sajátodat is otthagynád, ha nem úgy alakult 7 éves korára, ahogy te képzelted? 7 éves az ég szerelmére. Lehet vele beszélni, még bőven lehet nevelni is.

2023. márc. 19. 09:37
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Én teljesen megértelek nő létemre...sok vérmami...Ha ennyire nem szólhatsz bele a gyerek nevelésébe,mert "nem a tiéd ne szólj bele",akkor részt sem vennék az életükben a továbbiakban. Ha ennyi jogod nincs felnőttként,az apjaként,hogy próbáld nevelni,ha már az anyja nem teszi,akkor kötelességeid sincsenek felé!De itt a legnagyobb hibás a gyerek anyja. Találj egy másik nőt,akivel lehet közös gyereketek és hasonló módon álltok a gyerekneveléshez. Én sem élnék ebbe az elmebajba és hagytam már el férfit,akinek elviselhetetlen módon viselkedtek a gyerekei. Most van egy közös lányunk a férjemmel és tökéletesen működik minden.
2023. márc. 19. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!