Normalis ez vagy sem?
Sziasztok!
Röviden felvázolom a helyzetet.
7éve vagyunk egyűt a párommal!
Neki előző kapcsolatából van egy lány aki most lesz 8éves!
7éve egyűtt neveljük.
Az anyja(párom) mindent ráhagy a lányra, semmiért nem szól neki, orditozik otthon, pl tegnap netes jatékkal játszik(én azt se értem miért engedi,hogy gépezzen), és akkor a szobájába elkezd csapkodni 7évesen,hogy nem tud ezzel a játekkal játszani, én meg rászóltam,hogy csend legyen!
Erre ő, elkezdett sirni orditva, megfogtam egy kicsit a bal kezet(megrángattam), és jön be a párom, és meg akart ütni,hogy én mit képzelek,hogy rángatom a gyereket!
Természetesen hirtelen megfogtam a kezét és belöktem az ágyba(nem bantottam)… és ez csak az egyik dolog. Lányánál egész ejszaka megy a tv… nem kapcsolják ki, szerintük ez teljesen oké… stb
Mi tévő legyek?
Hat figyelj,még ha a saját gyereked lenne is és így viselkedtél volna vele a szemem láttara(ha én lennek az annya)tőlem biztos hogy kaptál is volna egy pofont.
Egy gyereket nem rángatozással vagy ordítozással nevelünk.
Így meg hogy nem is a tiéd pláne semmi jogod nem volt hozza ahogy a neveléséhez sincs közöd,arra ott az anyja vagy az apja!
A buta viselkedésed helyet az anyával szépen megbeszélhetted volna a dolgot hogy szerinted ez nem okés...aztán majd ő cselekszik ahogy szeretne.
Elsösorban kérj bocsánatot és üljetek le normálisan ezt megbeszélni.
Vegem, ilyenkor nem vagyok az apja? Minden mas esetben meg az apja vagyok? :D
Kezdjuk ott en nem orditoztam… hiaba szolok barkinek barmiert is …
De miért rángatod a gyereket??? Te normális vagy???
Ha nem tetszik ahogy nevelve van a gyerek akkor ülj le az asszonnyal beszélni hogy neked ez nem tetszik. Ha ő nem hajlandó változtatni és te nem akarsz így élni akkor meg hagyd el és keress olyat akinek nincs gyereke.
De nem megoldás a gyereket rángatni.
Basszus hanyszor irjam le,hogy en tobb eve probalom ezt magyarazni egyszeruen mintha a falnak beszelnek…
Apanak a szolit a lany.
Ha mennem kell erte, ha vasarolni kell neki ker valamit akkor az apja vagyok, ha raszollok akkor mar nem? Mi a franc van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!