Nők szerintetek normális ha anya szájon csókolja a kislányát?
Figyelt kérdés
Láttam facen egy képet erről nem tudom ti hogy vagytok vele.2023. márc. 8. 06:52
2/19 anonim válasza:
Nekem sem fér bele. Sem a kislányommal, sem a kisfiammal
3/19 anonim válasza:
Kulturális dolog, számomra nem fér bele, de más családokban/kultúrákban meg normális.
4/19 anonim válasza:
Szoktam ilyet látni (nemtől függetlenül anyukák a gyereküket), főleg a romaknal, vagy az ilyen " nagyon alsó középosztály ” típusú családoknál. Bocsánat ha ez nem túl pc megfogalmazas, de az óvodában ezt figyeltem meg elköszönesnel, és meglepődtem hogy egész sok ilyen szülő van.
5/19 anonim válasza:
1500. kérdés a témában.
Vannak kultúrák, ahol felnőtt férfiak szájra adnak puszit, felénk nem szokás, de előfordul. Van ahol körülmetélik a fiúkat, felénk nem ez a jellemző, de van rá példa. Millió ilyen helyzet van.
Miért kell mindenre úgy rácsodálkozni, mint a ma született bárány?
6/19 anonim válasza:
szerintem keresd vissza az előző ezer ilyen kérdést és olvasgass.
8/19 anonim válasza:
Az egy puszi, nem csók, te is tudod. És nem, nekem nem fér bele, de rengeteg embernek igen és ettől teljesen normális családok.
10/19 anonim válasza:
Vállalva a lepontozást, mi szoktunk egymásnak így puszit adni. Nálunk ez rendben van. Sajnálom, akarom mondani nem érdekel, ha valakinek ez nem tetszik 😁 A gyerek egészen pici, a puszi pedig nem nyálas, sőt az is egészen pici. Majdnem eszkimó :D Ha nagyobb lesz, majd másként lesz valószínűleg. (Mint hogy eljön az idő, mikor már a talpát sem fogom puszilgatni, vagy pedig ő nem fog szopizni 🤷♀️) Egyébként én az idegenek közti puszizkodást tartom furának, nehéz volt megszoknom. Mi, alsó középosztálybeliek (😂), csak kevés emberrel létesítünk szívesen bármilyen testi kontaktust. (Nekem az gusztustalan, hogy valaki, aki nem a legközelebbi hozzátartozóim egyike, hozzáér a bőrével, szájával az én bőrömhöz. Mi már csak ilyen normáltalanok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!