Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nők szerintetek normális ha...

Nők szerintetek normális ha anya szájon csókolja a kislányát?

Figyelt kérdés
Láttam facen egy képet erről nem tudom ti hogy vagytok vele.
2023. márc. 8. 06:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is vállalom a lepontozást :D Apukám mindig a számra adott puszit kislányként, sőt még annó kisiskolásként is. Akkor engem egyáltalán nem zavart, ez volt a természetes.

Azóta már nekem is van egy kisfiam, én nem adok a szájára puszit. Így felnőttként már nekem nem fér bele. De ahány ház annyi szokás.

2023. márc. 8. 09:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Magyarorszagon nem szokas.

Amerikaban meg teljesen hetkoznapi, elterjedt, megszokott.

Akkor most Mo. a normalis ? Vagy akkor te most normalisnak tartod magad, es minden amerikai ostoba ?

Nagyon nem igy van.

Ezt hivjak szokasnak.

En Nyugat Europaban elek, es itt is elterjedt es gyakori. Teljesen normalisak vagyunk, koszi.

2023. márc. 8. 11:42
 13/19 anonim ***** válasza:
A mi családunkban nem szokás.
2023. márc. 8. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
Én se csináltam direkt,de milliószor előfordult,hogy ő vagy én véletlen szájra pusziltunk, elég izgága volt kicsinek. Aztán mikor már elég nagy volt hozzá,hogy megbeszéljük,hogy ezt nem illik,nem szabad...na akkor aztán direkt csak azért is csinálta.
2023. márc. 8. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
Nem normális. Én puszit sem szívesen adok senkinek, beleértve a szüleimet is, nemhogy szájon csókoljam. Mindkettő undorító és veszélyes szokás.
2023. márc. 8. 19:19
 16/19 anonim ***** válasza:
31%
Ha már itt tartunk, engem a nyilvános szoptatás ezerszer jobban undorit.
2023. márc. 8. 23:25
 17/19 kajitani ***** válasza:

Én mondjuk nem adok neki a szájára puszit,de aki ad, hát adjon,nem az én dolgom.

Láttam én már olyat is, hogy az akkor 29 éves srácot puszilta szájon az anyja,na ott egy kicsit azért megmerevedtem, de hát ha nekik így jó,akkor így jó. Ebbe szerintem nem kell semmit belemagyarázni,csak egy puszi.

2023. márc. 9. 02:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Aki ezen kiakad, az igencsak meglepődne, hogy hová adnak még puszit az egyébként teljesen normális anyukák a kislányuknak, kisfiuknak...

Nekem a mellbimbómra (is) adott rendszeresen és állítom, hogy a világ legjobb édesanyja volt.

És ezen az sem változtat, ha itt majd ezen kiborulnak prűdék, mert nincs jobb dolguk...

2023. márc. 9. 06:24
 19/19 Thunderfairy ***** válasza:
A puszit arcra kell adni és nem szájra.
2023. márc. 25. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!