Mennyire (nem) normális ez egy nyolcéves kislányál?
Mond el neki, h nem véletlen volt elzárva. Az anya-apa tulajdona, és hogy mert engedély nélkül hozzányúlni! Mi az,h még ő sipítozik, h kell neki?? Legyél határozott, mondd el ezt neki, és zárd el a kazikat. Esetleg kompromisszum: bizonyos kazikat engedj neki.
Amúgy a keményrock-kal, metállal sincs baj, még csecsemőkoban sem. Egyes vizsgálatok szerint pl a doom-metal és a noise, drone zenék zúgós-búgós mivolta kifejezetten az anyaméhbeli hangokra emlékeztet mindenkit.
Így hát áttételesen sok más metál ág hangzása is emlékezteti erre tudat alatt az embert, gyermeket. (De az is igaz, hogy köztes tudati okokból egyeseket irritál a metál zene, ennek sok oka lehet.)
Én pl emlékszem, 3-4 éves koromban már hallgatott a bátyám, a fülem halaltára, Led Zeppelint, ami ugyebár többnyire keményrock. Semi bajom nem lett tőle, inkább unalmasnak találtam a 20 perces pszichedelikus számaikat, amikor lassan pengették a basszusgitárt, és néha belevisított a Plant. :)) De a gyorsabb számok egész jónak tűntek nekem már kisovisként is. Bár csak 13 évesen szerettem bele a Zeppelin zenéjébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!