Mivel lehetne lefoglalni egy 7 évest napi másfél órára?
Nagyon okos gyermekről van szó. Fő probléma az, hogy sehol a környéken egy kora beli gyermek, azt meg senki nem akarja, hogy iskola meg házi után elektronikus eszközökön lógjon.
Valamivel pedig jó lenne lekötni őt.
Az , hogy nincs korabeli gyerek a környeken nagyon rossz neki.
Emlekszem 7 evesen mennyit jatszodtunk, bandaztunk.
4-es, 7 eves, iskolaba jar. Azert nem fog belehalni, ha delutanonkent mar nincs korulotte 30 barat szerintem, hiszen a fel napjat az iskolaban tolti.
Hetvegen meg lehet menni messzebb is baratokhoz, vagy johetnek ok is a kerdezoekhez.
Nem olyan tragikus ez szerintem. En is emlekszem mennyit bandaztam, de speciel soha nem hetkoznap, idom nem volt ra, habar en sportoltam. Leginkabb hetvege es a szunetek maradtak baratkozasra.
Szoval ha a gyermeknek tengernyi ideje es energiaja van kerdezo, akkor irasd be valami sportra.
7 evesem van, kulfoldon lakunk itt 3 oraig van iskola, hazi pedig nincs ( nem is lesz meg evekig).
Ugyhogy 3 oratol este 8-9 ig meg ott a fel nap. O nagyon szepen lefoglalja magat, azert 7 evesen ez mar elvarhato, foleg, hogy irod, hogy 1,5 orara.
Olvas, autozik, Legozik. Nincs tablete sem telefonja, nem is lesz meg jo darabig. Neha bekapcsolja a tv-t .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!