Most már egyáltalán nem tartanám furának, ha a bébi a számra adna puszit.
De én elvből nem fogok a szájára puszit adni.
De ha nem lenne ilyen elvem, nem érezném furának.
2022. dec. 25. 14:09
2/18 babyboom567 válasza:
Amíg nem volt gyerekem gusztustalannak tartottam.
6 éves a gyerekem, a legjobb legfinomabb puszikat kapom tőle, és egyáltalán semmi szexuális töltet nincs benne.
Csak nekünk ad szájra puszit,mindenki másnak arcra,majd ha már nem akar, akkor nem fogom így puszilni.Ennyi.Túl van gondolva.
2022. dec. 25. 14:10
3/18 A kérdező kommentje:
Ment a ződ kéz!
2022. dec. 25. 14:11
4/18 anonim válasza:
Nekem már van két gyerekem, de még most sem tudom elképzelni, hogy a szájukra adjak puszit és ők sem akartak soha a számra adni. Szerintem nagyon fura szokás.
2022. dec. 25. 14:16
5/18 babyboom567 válasza:
És pl számomra megdöbbentő, de a szájra puszit úgy üldözik mintha tömeggyilkos lenne a gyerekből később, de a verés/pofon/artikulálatlan üvöltözés/érzelmi zsarolás/alázás meg rengeteg helyen elfogadott.(pl anyám szociopata,mindent ezek közül csinált velük,de szerinte a szájrapuszi szégyen és baj)
2022. dec. 25. 14:17
6/18 anonim válasza:
Fiam 8 honapos...nem adtam a szajara puszit,sot most sem adok(nem a szexualitas miatt,inkabb a sok baci miatt)egyszer az egyik rokon telibe puszilta,be a szajaba.no ott kiakadtam,es megkertem ezt ne csinalja meg egyszer.persze megsertodott.
2022. dec. 25. 14:40
7/18 anonim válasza:
Egy bizonyos korig szerintem okés (max 2-3 éves koráig), bár én nem hinném, hogy képes lennék rá - nincs még gyerekem, de én rosszul vagyok attól is, ha pl a cumit leejti a földre a gyerek, az anyja felkapja, bekapja a cumit és visszanyomja a gyerek szájába. Nekem ehhez nincs gyomrom, lehet túl finnyás vagyok.
De láttam már tizenéves gyereket az anyjának szájra puszit adni, na az kifejezetten gusztustalan volt.
2022. dec. 25. 14:44
8/18 anonim válasza:
Én se adtam sosem a másfél évesemnek szájra puszit - ellenben ő megpróbál néha belenyalni szinte a számba, ha nem vagyok résen. Mindig elmondom neki, hogy ilyet a szerelmesek szoktak.
2022. dec. 25. 15:16
9/18 anonim válasza:
Szerintem ízléstelen. Ráadásul nem is túl egészséges a gyerekre nézne. Múltkor a 4 éves lányom szájon akart puszilni, szerintem látta az apját engem szájon puszilni. Nem engedtem, elmondtam neki, hogy max a fiúk és a lányok puszilkodnak így.
2022. dec. 25. 15:41
10/18 anonim válasza:
2 gyerekem van. (1 és 3 évesek) Nem. Nagyon nem.
Nekem a szajrapuszi az a férjemmel és ennyi. Ez túl intim
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!