Hogy oldjátok meg munkahely mellett ha többször is van karanténba a gyerek meg még ugye néha beteg is plusz szünetek?
Figyelt kérdés
Engem elküldtek mert már nem tudták toleràlni a sok hiányzást. Szeptember óta most van 3. alkalommal karanténba mert kontakt meg ugye minden hónapban 1 hetet beteg is és akkor még a szünetek is. Nekünk még dolgoznak a nagymamák. Pedig már középsős a lányom, egy kis üzembe dolgozok itt nincs home office. Vagyis már csak dolgoztam.#Gyerekvàllalàs, gyerek, karantén, munkahely,
2022. jan. 31. 15:22
1/20 anonim válasza:
Segítseg nelkul sehogy,hidd el nem vagy egyedül.
2/20 anonim válasza:
Így jártam én is. Kíváncsi vagyok mások, hogy oldják meg.
3/20 A kérdező kommentje:
Még az a jó, hogy férjem jól keres, de akkor is nagyon bánt. Pedig csak egy gyerekünk van de több nem is lesz mert akkor az életbe nem tudok majd dolgozni.
2022. jan. 31. 15:45
4/20 A kérdező kommentje:
Még csak bébiszittert se találtunk mert egy beteg vagy épp karanténba lévő gyereket senki nem vállal be.
2022. jan. 31. 15:47
5/20 anonim válasza:
Ha közêpsős (esélyesen van már 5), akkor beoltatod és problem solved. Oltottra nem vonatkozik az ovis karantén sem, ha tünetmentes.
6/20 anonim válasza:
Ismerosom egy év alatt 3 munkahelyet fogyasztott. Bölcsis a gyereke.Ez van :( egyszer csak vége lesz.
7/20 anonim válasza:
Fasza kilátások... Nekem nemsokára lejár a gyedem és vissza kellene menni dolgozni, de a régi munkahelyemről elküldtek. Nekünk sincs segítség, nagymamák több 100 km-re, úgyhogy költözni kényszerülünk. Bébiszitter elvisz egy fizetést, ha úgy van. Felváltva leszünk táppénzen a gyerekkel. Már előre félek.
8/20 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogyha bébiszittert fogadtunk volna akkor kb felesleges dolgoznom, mert én minimálbért kaptam csak, de azért az a 111 ezer is elég jól jött plusszba. Férjem 3x ennyit keres így ez elég hàrmunknak. Jó lenne valami internetes munka de szerintem az mind szinte kamu.
2022. jan. 31. 16:24
9/20 anonim válasza:
A saját gyerekeimből kiindulva olyan 10 éves korukig alig lesz változás, mert otthon nem maradhatnak felügyelet nélkül. Nagyon nehéz igazságot tenni, mert az anya érdekét is nézni kellene, a cég érdekét is, amibe pedig nem fér bele ha a munkaerő nem dolgozik.
10/20 A kérdező kommentje:
Meg nem csak az anyagiak de azért ennyi idő után már csak kell a felnőtt társaság, nem csak a háztartás meg a gyerek és kész
2022. jan. 31. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!