Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy oldjátok meg munkahely...

Hogy oldjátok meg munkahely mellett ha többször is van karanténba a gyerek meg még ugye néha beteg is plusz szünetek?

Figyelt kérdés
Engem elküldtek mert már nem tudták toleràlni a sok hiányzást. Szeptember óta most van 3. alkalommal karanténba mert kontakt meg ugye minden hónapban 1 hetet beteg is és akkor még a szünetek is. Nekünk még dolgoznak a nagymamák. Pedig már középsős a lányom, egy kis üzembe dolgozok itt nincs home office. Vagyis már csak dolgoztam.

#Gyerekvàllalàs, gyerek, karantén, munkahely,
2022. jan. 31. 15:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Felváltva a férjemmel és néha a rendes szabadságunkból is áldozunk rá, így viszonylag kevés táppénz jut mindkettőnkre. A gyerektelenek, vagy idősebb kollégák is mennek annyit tp-re, mint én.
2022. jan. 31. 17:39
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
A férjemmel felváltva. Máshogy nem menne. Nekünk sincs segítség.
2022. jan. 31. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

Ha ilyen van, home officet kérek (tudom írtad neked ilyen lehetőség nincs). De hidd el, még nekem se toleraljak így sem, mert azt hiszik otthon csak a lábam logatom. Pedig mindig minden munka időre kész..

Én is ott tartok hogy lassan kirugnak emiatt. Nálunk férjem munkaja nem olyan, hogy otthon tudna maradni, és az se éri meg ha ő van tappenzen. Így az én munkámat "aldoztuk be" :(

2022. jan. 31. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
13, ezert annyira nem kéne beáldozni az anya munkahelyét hogy kirúgják..felvaltva oke hogy a ferj kevesebb penzt kap de még mindig jobb lenne. Nem értem..
2022. jan. 31. 21:41
 15/20 A kérdező kommentje:
Nálunk is úgymond az én munkahelyem volt beàldozva, mert nem mindegy, hogy 111 ezerrel vagy 320 ezerrel lesz kevesebb a bevételünk. Persze ő is volt itthon vele, de én sokkal többet.
2022. febr. 1. 07:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Detto nàlunk is az én munkàm lett beàldozva, hasonlò okok miatt. Nem mindegy, hogy 130 ezer vagy ennek a 3szorosa esik ki a csalàdi kasszàbòl. Én sajnàlom mert szerettem a munkàm de az anyagi érvek fontosabbak voltak.
2022. ápr. 12. 18:46
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha már úgyis munkanélküliek vagytok és ráértek, akkor nem ártana tanulni valamit, hogy később ne ilyen gyalázatos fizetésetek legyen és ne legyetek egész életetekben kiszolgáltatott helyzetben. Mi lesz, ha a férjetek nem tud, vagy nem akar majd eltartani?
2022. ápr. 12. 22:04
 18/20 anonim ***** válasza:

16 vagyok, 2 szakmàval és egy föiskolai diplomàval nem mondanàm, hogy nem tanultam. De sajnos nem fizetik meg. Az egyik szakmàmmal a müszakos melò jobban fizetne, de kisgyerek mellett az nem opciò.

Én még szívesen tanulnék mert van ami érdekel,de kimaxoltam az ingyenes éveket,többszàzezrem pedig nincs egy képzésre.

2022. ápr. 12. 22:14
 19/20 anonim ***** válasza:
32%
Amíg kifogásokat keresel, addig nem lesz jobb, de nekem mindegy.
2022. ápr. 12. 22:21
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Persze biztosan kifogàs,hogy 3 és 5 évesek mellett nem müszakoznék, meg, hogy nem vàllalok be többszàzezres hitelt pluszban egy 4.végzettségre.
2022. ápr. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!