Lassan 6 éves gyerekkel non stop játék rendben van?
Figyelt kérdés
Fiam folyamatosan igényli, egyedül nem szokott játszani, nem akar nincs kedve. Én meg lassan kezdek kimerülni. Ha mondom hogy most mást csinálok nem érek rá akkor az jön le neki belőle hogy én sose játszok vele.
Testvére is van egy évvel fiatalabb de nem mindig játszanak együtt, ami nem lenne baj, csak ilyenkor mi jövünk képbe, és ha nemet mondunk akkor velem sose játszik senki.
2023. márc. 5. 09:03
11/11 anonim válasza:
Nagyon gyerekfüggő. Van egy nálam 11évvel fiatalabb húgom. Csak azért játszottam vele, mert én akartam, ő teljesen jól elvolt egyedül. Mondhatjuk, néha megszánt és játszott velem😂 Amikor 6 éves volt, megkért egy vele egyidős barátnőjének az anyja, hogy baby sitterkedjek a gyerekénél. Ő egyke volt, anyuka egyedül nevelte. Ma is emlékszem, pedig több, mint 20 éve volt, hogy mondja anyuka, hogy nyugodtan tudok mellette tanulni, stb.Aha...Nem túlzok, 1 percig se volt meg nélkülem. Már csak annyit kértem, rakja ki a társast, amíg megiszom a kávém, de neeeeeeem, gyere, együtt rakjuk kiiiii...🤦🏽♀️Hát, mondhatjuk, hogy nem ahhoz voltam szokva😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!