Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9-10 éves használhat Facelle...

9-10 éves használhat Facelle intim mosakodógélt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 21:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

Én azért "rettegek" tőle,mert próbáltam tulzas nelkul az osszes markat. Vagy csiptek,vagy fura erzesem lett utanuk,volt,hogy bedagadt a szemeremajak resz. Parfümmentes tusfürdőre valtottam,azóta semmi bajom. Szülés előtt,alatt,utan is minden rendben volt. A lanyom is ezt használja,6.5 éves.

Dezodorból a Dove sensitive vált be nekem,a lányomnak is bármikor ajánlanám. A bőrprobléma összetettebb kérdés,abban az étrendváltoztatás többet segít,mint a kencék,de a kamaszkori hormoningadozást semmi nem fogja megfékezni.

2023. márc. 3. 09:31
 22/23 anonim ***** válasza:
72%
Annyira nem adnék ekkora gyereknek intim lemosót, hogy az én nőgyógyászom nem hogy azt, de még a tisztasági betétet sem javasolja. Napi 2 bugyi csere melegben, amúgy tiszta víz, kívülre tusfürdő. Ennyi. Nem is volt soha életemben semmilyen fertőzésem.
2023. márc. 3. 14:35
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

Én is úgy tudom, hogy az intim kenőcsök, gélek kerülendők. Meg kellene tanulni a helyes törlést: 1 papír egy törlés, felülről lefelé, majd kidobni.

A tanga sem szerencsés viselet, mert a vékony, a vágatba belesimuló rész hozza viszi a baktériumokat a napi mozgás során. :)

2023. márc. 7. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!