9-10 éves használhat Facelle intim mosakodógélt?
Én Lactacyd Prebiotic Plus intim mosakodógélt használok. A nőgyógyászom írta ki még 8. Osztályban (tehát évek óta). Semmi bajom tőle, nincsenek kellemetlen szagok, fertőzések, normális minden. Ádban én húzosnak tartom, de megéri.
Tulajdonságai:
gyengéden és kíméletesen tisztítja az intim területeket
támogatja az intim testrészek természetes mikroflóráját
helyreállítja az intim területek egyensúlyát
kíméletes a vaginális mikrobiommal
tisztaságérzetet nyújt
12, az illatosított, nem a legjobb.
Egyébként nyilván használhat. Jobb mint a parfümös tusfürdő. Feltéve hogy ha intim lemosóból jót választasz. A facelle-nél jobb a dm sajátmárkás:
Nem oltok le senkit, azért kérdeztem, mert én 36 vagyok, ő meg 9,5 és gondolom nem mindegy melyik korosztály mit használ. Pl lassan izzadásgátlót szeretne, mert a pár lány már használ - ebből sem tudom mit lehet ilyen kicsinek... Az arcbőre kezd problémás lenni, ebből sem tudom, hiszen mégcsak nem is tini, az én felnőtt cuccaimat meg ebből sem merem neki ajánlani a kora miatt...
Problémája nincs, csak mégis be van zárva egész nap az a rész, izzad, pisil stb, a víz nem elég oda sem, ahogy máshová sem
Popsitörlővel törölje akkor és nem.pálik be :)
Egyébként a kislányok hajlamosak nem úgy tisztálkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!