Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9-10 éves használhat Facelle...

9-10 éves használhat Facelle intim mosakodógélt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%
Az én lányom intim mosakodot használ. 5 éves. Húgyúti fertőzése után ajánlották a dokik a kórházban.
2023. márc. 3. 00:51
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Én Lactacyd Prebiotic Plus intim mosakodógélt használok. A nőgyógyászom írta ki még 8. Osztályban (tehát évek óta). Semmi bajom tőle, nincsenek kellemetlen szagok, fertőzések, normális minden. Ádban én húzosnak tartom, de megéri.

Tulajdonságai:

gyengéden és kíméletesen tisztítja az intim területeket

támogatja az intim testrészek természetes mikroflóráját

helyreállítja az intim területek egyensúlyát

kíméletes a vaginális mikrobiommal

tisztaságérzetet nyújt

2023. márc. 3. 01:25
 13/23 NTBS ***** válasza:
58%
Nem, ne használjon ilyet. Mosakodjon rendesen.
2023. márc. 3. 06:36
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

12, az illatosított, nem a legjobb.

Egyébként nyilván használhat. Jobb mint a parfümös tusfürdő. Feltéve hogy ha intim lemosóból jót választasz. A facelle-nél jobb a dm sajátmárkás:

[link]

2023. márc. 3. 07:10
 15/23 anonim ***** válasza:
62%
De miért akarnád hogy használjon?Nem értem.Ha baja van vidd orvoshoz!
2023. márc. 3. 07:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha te 10 éve használod akkor neked bevált akkor miért kérdezed és oltod le aki tiltakozik ellene?
2023. márc. 3. 07:44
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem oltok le senkit, azért kérdeztem, mert én 36 vagyok, ő meg 9,5 és gondolom nem mindegy melyik korosztály mit használ. Pl lassan izzadásgátlót szeretne, mert a pár lány már használ - ebből sem tudom mit lehet ilyen kicsinek... Az arcbőre kezd problémás lenni, ebből sem tudom, hiszen mégcsak nem is tini, az én felnőtt cuccaimat meg ebből sem merem neki ajánlani a kora miatt...

Problémája nincs, csak mégis be van zárva egész nap az a rész, izzad, pisil stb, a víz nem elég oda sem, ahogy máshová sem

2023. márc. 3. 08:39
 18/23 anonim ***** válasza:
66%
Valamiért nagyon sok nő retteg az intim mosakodotol. Nem tudom, hogy miért, ugyanaz, mint a tusfürdő csak alacsonyabb ph értéke van. Szerintem nyugodtan használhatja, de egyébként van gyereknek is intim mosakodo, én nem vettem mert miben lenne más, mint a felnőtt.
2023. márc. 3. 08:45
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
2023. márc. 3. 08:49
 20/23 anonim ***** válasza:
44%

Popsitörlővel törölje akkor és nem.pálik be :)

Egyébként a kislányok hajlamosak nem úgy tisztálkodni

2023. márc. 3. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!