9-10 éves használhat Facelle intim mosakodógélt?
Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 21:34
1/23 anonim válasza:
Nem jó ötlet. Ha probléma van, akkor gyermeknőgyógyász és ő tud ajánlani olyan natúr mosakodót, ami nem okoz több kárt, mint hasznot.
3/23 anonim válasza:
Bizony, felnőttnek sem kellene, rendszeresen biztosan nem.
4/23 anonim válasza:
Ne használjon.én használtam tiniként,a reklámba is mondják napi alkalmazásra használható...
Ahha pár nap után úgy kiölte a termeszetes "gombákat" hogy attól lett bajom.
5/23 anonim válasza:
Senkinek nem kéne ilyesmit használnia.
6/23 A kérdező kommentje:
Akkor mit kellene használnia? A víz nem elég, tusfürdő meg nyilván nem jó
(én 10+ éve használom és semmi bajom)
2023. márc. 2. 22:55
8/23 anonim válasza:
Én sensitive tusfürdőt használok ezer éve. Ezek az intim bazergák engem csíptek.
9/23 anonim válasza:
Semmi extra ápolást nem igényel ott lennt az ember, ha nincs különösebb baja. De a víz elég, felnyúlni úgysem szabad, a külső részt pedig a tusfürdő karban tartja.
Menj el nyugodtan egy nőgyógyászhoz, a haját kitépi attól, hogy a reklámokat becuppantó hölgyek tönkrevágják a természetes hüvelyflórájukat.
10/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem azóta nem volt semmi problémám amióta ilyeneket használok
2023. márc. 3. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!