Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cumisüveggel alvó gyerekek...

Cumisüveggel alvó gyerekek szülei elolsvasnátok?

Figyelt kérdés

Lányom egy hónap múlva két éves lesz, még mindig csak úgy tud elaludni (úgy viszont kb. 3 perc alatt), hogy cumisüvegből issza a tejét.

Mikor lesz rá "érett", hogy ne cumisüveggel aludjon el (így a fogmosás gyakorlatilag semmit se ér), illetve nagyon nehéz lesz átállni egy másik altatási módra?

2010. okt. 5. 22:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! második vagyok. Ha nem kell neki a cumi ne is add oda. Én is megpróbáltam elvenni már azt is, de az ujját kezdte rágni, és azt meg ugye nem tudom elvenni. az én lányom sem issza meg a tejet. van, hogy csak 10-20 ml-t iszik meg belőle.

Érdekes, hogy én is próbáltam csőrösre váltani nappalra, de inkább ő sem ivott. Pohárból még csak-csak, de abból is minimálisan.

Tegnap este arra gondoltam, hogy megpróbálom fogmosás előtt odaadni a tejet, és utánna csak cumika vagy víz legyen (megkísérelem elmagyarázni neki), majd ma este kipróbálom hátha. Csak én is attól tartok, hogy nyűglődős elalvásunk lesz. Eddig olyan simán elaludt, nem tudom tej nélkül hogy lesz.

2010. okt. 6. 10:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat! :) Majd írd meg légyszí, hogy sikerült a ma esti altatás! :) Végül is, ha 3 évesen az ovonők kérték, hogy vidd be, akkor még tán két évesen se olyan gáz, akkor egyelőre még hagyom a "szent üveget" :))
2010. okt. 6. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!