Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek ha a 7 éves fiam...

Mit tegyek ha a 7 éves fiam tanárnénije cukorkát osztogat az osztálynak és nekem ez nem tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves fiam. Most elsős. Az a helyzet hogy az osztályfőnök cukorkával jutalmazza őket. Nekem ez nem tetszik mert nem kell hogy cukorkát egyen mert nem egészséges. Azt mondtam a tanárnak hogy az én fiamnak ne adjon. Ő erre azt mondta hogy azt nem teheti meg mivel az igazságtalanság lenne hogyha a többi gyerek kap ő meg nem. Megmondtam neki hogy nem érdekel hogy a többi gyereknek ad az enyémnek akkor se adjon mert én vagyok az apja és én döntöm el hogy ő mikor eszik édességet. Szóltam az igazgatónak és azt mondta hogy igaza van a tanárnak hogy azt nem teheti meg hogy valakinek ad és valakinek nem. Nem tudok vele mit csinálni. Valtsak emiatt iskolát? Vagy mit csináljak?

31F

2023. márc. 1. 18:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 A kérdező kommentje:
Ja meg megkérdeztem, hogy kér-e vacsira nutellás kenyeret. Azt monda nem.
2023. márc. 8. 17:17
 112/125 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy csinálok neki nutellás kenyeret vacsira....
2023. márc. 8. 17:17
 113/125 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, na ez tuti troll.
2023. márc. 8. 17:26
 114/125 anonim ***** válasza:
100%

Innenstől már fixen troll vagy csak nekünk akar "megfelelni".

Egy apuka se beszél így a gyerekéről. Ha igen, akkor még nem múlt el 20 éves.

Fixen nem úgy ült le a gyerek "zabálni", hogy "szarnia kell", így másfél óra után nem lehet szorulása. Fel se dolgozta addig a szervezete, amit kapott. De már szorulása van, ráadásul akkora, hogy üvölt. 😅

És persze, hogy bejött minden, 2 órán belül, amit ide írtak. 🤷🏻‍♀️ Már hányt is, igen, persze. Meg üvölt a hasfájástól, meg azért, mert nem tud szarni, pedig kéne már, aha, persze. A szerető apuka meg itt eteti a népet röhögve, ahelyett, hogy segítene a fián.

Majd este 10kor újra olvasom a kérdést, segíteni fog ez a szép mese elaludni. 🥱

2023. márc. 8. 17:34
 115/125 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, gyerek NEGYVENÖT percen keresztül zabált mint vadállat 5 db nutellás szrt, majd 50 perc múlva már sikítva van szorulása. Jaja, így működik ez a fránya biológia meg fizika.
2023. márc. 8. 17:48
 116/125 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem ez is fura, hogy csak nutella. Kb. Az egyik legdrágább édesség. Bár azt elhiszem, hogy valaki csak odáig jut, hogy Nutella. (Tudom, apu, vettél mást is, csókoltatlak.)

Lehet a hányós, sírvaüvöltős szardugós esemény után csak a Nutellát fogja megutálni, minden más édességre rá lesz ezután is cuppanva. :D

2023. márc. 8. 18:53
 117/125 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy troll. Különben anyuka már rég kinyírta volna. Szerencsére sose volt gyereke ennek a szerencsétlennek.
2023. márc. 8. 19:18
 118/125 A kérdező kommentje:
Először is. Anyuka elutazott külföldre dolgozni. Jövő hétvégén jön haza. Másodszor meg tele ette magát aztán egy óra múlva fájt a hasa(mert addig evett amíg hányingere nem lett). Aztán meg egy óra múlva fájt a hasa. Még nem kellett neki wc-re mennie. De mostmár kellene,de nem megy. Mondtam neki amikor fájt a hasa,hogy üljön rá a wc-re és próbálja meg. Azért írtam,hogy wc-re menni nem tudott.
2023. márc. 8. 20:07
 119/125 anonim ***** válasza:
91%

Az ok, hogy troll vagy, de a biológiával azért tisztában lehetnél, ahelyett, hogy tévhitekkel szövöd tele a sztoridat...

Vagy egyáltalán már vagy akkora, hogy biológiát tanulj?

2023. márc. 8. 20:15
 120/125 anonim ***** válasza:
100%
A nutella lehet, hogy drága, de viszonylag sok van benne, és örök klasszikus édesség egy szelet kenyérrel. Nyilván sokkal egészségesebb édességek is vannak, de ez gyakran a gyerekek egyik kedvence. Ez mögé ennél többet nem kell látni.
2023. márc. 8. 20:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!