Mit tegyek ha a 7 éves fiam tanárnénije cukorkát osztogat az osztálynak és nekem ez nem tetszik?
Van egy 7 éves fiam. Most elsős. Az a helyzet hogy az osztályfőnök cukorkával jutalmazza őket. Nekem ez nem tetszik mert nem kell hogy cukorkát egyen mert nem egészséges. Azt mondtam a tanárnak hogy az én fiamnak ne adjon. Ő erre azt mondta hogy azt nem teheti meg mivel az igazságtalanság lenne hogyha a többi gyerek kap ő meg nem. Megmondtam neki hogy nem érdekel hogy a többi gyereknek ad az enyémnek akkor se adjon mert én vagyok az apja és én döntöm el hogy ő mikor eszik édességet. Szóltam az igazgatónak és azt mondta hogy igaza van a tanárnak hogy azt nem teheti meg hogy valakinek ad és valakinek nem. Nem tudok vele mit csinálni. Valtsak emiatt iskolát? Vagy mit csináljak?
31F
Innenstől már fixen troll vagy csak nekünk akar "megfelelni".
Egy apuka se beszél így a gyerekéről. Ha igen, akkor még nem múlt el 20 éves.
Fixen nem úgy ült le a gyerek "zabálni", hogy "szarnia kell", így másfél óra után nem lehet szorulása. Fel se dolgozta addig a szervezete, amit kapott. De már szorulása van, ráadásul akkora, hogy üvölt. 😅
És persze, hogy bejött minden, 2 órán belül, amit ide írtak. 🤷🏻♀️ Már hányt is, igen, persze. Meg üvölt a hasfájástól, meg azért, mert nem tud szarni, pedig kéne már, aha, persze. A szerető apuka meg itt eteti a népet röhögve, ahelyett, hogy segítene a fián.
Majd este 10kor újra olvasom a kérdést, segíteni fog ez a szép mese elaludni. 🥱
Amúgy nekem ez is fura, hogy csak nutella. Kb. Az egyik legdrágább édesség. Bár azt elhiszem, hogy valaki csak odáig jut, hogy Nutella. (Tudom, apu, vettél mást is, csókoltatlak.)
Lehet a hányós, sírvaüvöltős szardugós esemény után csak a Nutellát fogja megutálni, minden más édességre rá lesz ezután is cuppanva. :D
Az ok, hogy troll vagy, de a biológiával azért tisztában lehetnél, ahelyett, hogy tévhitekkel szövöd tele a sztoridat...
Vagy egyáltalán már vagy akkora, hogy biológiát tanulj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!