Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek ha a 7 éves fiam...

Mit tegyek ha a 7 éves fiam tanárnénije cukorkát osztogat az osztálynak és nekem ez nem tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves fiam. Most elsős. Az a helyzet hogy az osztályfőnök cukorkával jutalmazza őket. Nekem ez nem tetszik mert nem kell hogy cukorkát egyen mert nem egészséges. Azt mondtam a tanárnak hogy az én fiamnak ne adjon. Ő erre azt mondta hogy azt nem teheti meg mivel az igazságtalanság lenne hogyha a többi gyerek kap ő meg nem. Megmondtam neki hogy nem érdekel hogy a többi gyereknek ad az enyémnek akkor se adjon mert én vagyok az apja és én döntöm el hogy ő mikor eszik édességet. Szóltam az igazgatónak és azt mondta hogy igaza van a tanárnak hogy azt nem teheti meg hogy valakinek ad és valakinek nem. Nem tudok vele mit csinálni. Valtsak emiatt iskolát? Vagy mit csináljak?

31F

2023. márc. 1. 18:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/125 A kérdező kommentje:
Mi röhögsz. Én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, de ki tudja.
2023. márc. 7. 17:37
 102/125 anonim ***** válasza:
82%
A többi itteni anyukával ellentétben ez most jóindulatú nevetés volt.🤣 Majd írd meg, mi lett a végeredmény. Aztán lehet meglepődsz, és két nutellás kenyér után azt mondja, elég volt.
2023. márc. 7. 17:47
 103/125 A kérdező kommentje:
Jó mindenképp megírom. Nem mondtam még neki,hogy holnap annyi édességet ehet amennyit csak akar. Mert akkor nem lenne ma éjszak alvás. Amígy suliba van addig beszerzem ezeket a dolgokat.
2023. márc. 7. 17:50
 104/125 A kérdező kommentje:
Na az történt,hogy hazajött a suliból és kikészítettem a sok nutellát,meg cukrot,csokit. Elkezdte enni,mint a vadállat. Még mindig eszi mivel nemrég ért haza. Majd este írok,hogy mi van. Ja és mondtam neki,hogy otthon van egy meglepetés,amivel azt csinál amit akar,de ha rosszul lesz az nem az én bajom.
2023. márc. 8. 15:30
 105/125 anonim ***** válasza:
100%
Behalok🤣 amúgy én is kipróbáltam, de én gyerekem egy nutellás kiflit se tudott megenni, pedig szereti az édességet. Mondjuk én evés után adtam neki
2023. márc. 8. 15:46
 106/125 A kérdező kommentje:
Még mindig zabál,de már látszik a fején,hogy tele van.
2023. márc. 8. 15:49
 107/125 anonim ***** válasza:
100%

😂

Eskü ez a kedvenc történetem itt, egybites apu meg a nutellakid.

2023. márc. 8. 16:06
 108/125 A kérdező kommentje:
Na most befejezte mert nagyon tele van. Mondta,hogy már kicsit hányingere is van. Megevett 6db nutella b-readyt. Egy zacskó gumicukrot. Fél tábla csokit és egykis nutellát.
2023. márc. 8. 16:10
 109/125 anonim ***** válasza:
100%
Az igen. Most hogy van?
2023. márc. 8. 16:59
 110/125 A kérdező kommentje:
Most éppen nagyon fáj a hasa. Üvölt mert nem tud sz@rni de a hasa az fáj. Megkérdeztem tőle,hogy kér-e egykis csokit. Azt mondta nem nem nem. Hányt is. Utánna evett még egy kicsit,de nem sokat.
2023. márc. 8. 17:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!