Három és fél éves lányodra fürdőbugyi?
Nehéz levenni az egyrészest??
Mi nehéz benne?
14 éves koromig egyrészest viseltem, főleg hogy mellem semmi volt.
Egyébként nyilván lehet még egy 10 éves is csak fürdőbugyiban. Amíg nem indul meg a melle, semmi nincs abban.
Mondjuk az UV miatt nekem még a fiam se fürdik csak alsóban. Felülre ő is, a lánytestvére is Uv szűrős pólót kap strandra.
"Azon fennakad mindenki, ha egy sima fotót feltesz a szülő a Facebook-ra, mert q személyiségi jogok meg q pedofilok, de q strandon nem baj, ha nincs felül semmi egy kislányom"
Áruld el légyszíves, mi van egy 3 éves kislányon felül, ami egy kisfiún nincs?
8!
Semmi, de attól ő még lány, nem fiú. Amúgy meg egy sima Facebook-ra feltöltott képen sincs semmi, mégis azzal jönnek, hogy a pedomaci arra veri
Szerintem nem ugyanaz a két kategória. :) Aki szerint a FB-ra feltöltött képekre ugranak a pedofilok, az a strandon sem fogja engedni a gyerekét bugyiban. Bár ki tudja, vannak érdekes emberek.
Egyébként a klinikai pedofília, amikor valakit a serdülőkort el nem ért test látványa izgat fel, nagyon ritka. Nem tudom, egyáltalán előfordult-e már itthon olyan, hogy a strandon egy pedofil megtámadott egy gyereket, mert a szabadon hagyott lapos cicije miatt nem bírt magával. A gyerekmolesztálásokat gyakorlatilag minden esetben ismerős követi el. Apa, nevelőapa, nagypapa, unokatesó, nagybácsi, szomszéd, családi barát. Csupa olyan, akiben a szülők megbíznak. Csak ebbe annyira kellemetlen belegondolni, hogy sokkal kényelmesebb azt gondolni, ha bikinifelsőt adok a kislányomra a strandon, azzal megóvom. Pedig nagyon nem, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!