Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elhihetem,hogy ez valóban...

Elhihetem,hogy ez valóban 100% os körtepüré?

Figyelt kérdés

Sajnos a boltba nem találtam igazi körtét (csak ezeket a kemény ,ízetlen vackokat)és bizony most épp a kertbe sem terem.

Alul van hogy összetevők és azt írja hogy 100% körte

[link]

A védőnő pedig azt felelte hogy ezek biztos hogy nem 100% osak 🤔

Mindenkinek aki segít a válaszát egy zöld pipával köszönném meg!

2023. febr. 22. 12:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Barack hamarabb segít a szorulásán mint a körte, csak mondom. Van azt hiszem alma-barack a dm bio-ból.

És igen, az van ráírva ami benne van. Majd valószínű a német élelmiszerbiztonsági intézmény meg a biotermék-tanúsítók is elnézik, hogy nem az van benne, ami, a tanúsítványt meg csak brahiból rányomják, nem? :) A felülvizsgáló nébihről nem is beszélve.

Amúgy meg főzd vagy párold meg a körtét ha nagyon ragaszkodsz hozzá, vagy ott az utóérés ahogy írták.

2023. febr. 22. 19:30
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én találok most is körtét, direkt a puhábbakat vadászom, a kislányom imádja. Nyersen ahogy van pépesítem, vagy párolom és elnyammogja. Nekünk viszont szoruláson nem segít. A szilva igen, de abból még tényleg nem találtam 100% üvegest.

Az a helyzet, hogy a gyártóknak nem éri meg ezzel szórakozni. Ha az van ráírva, hogy 100% körte, akkor az az.

Mellesleg van 1,5 éves lecsóm üvegben, amit én tettem el és semmiféle tartósítószer nincs benne. Egy sem romlott meg. Pedig mégcsak ipari környezetem sincs ehhez. :) Szóval ez azért nem olyan nagy csoda.

Nekem alapelvem, hogy amiből lehet éppen frisset kapni, abból azt adok. Kivétel persze, ha sietünk, megyünk valahova, vagy nincs időm trutymózni. De nyugodtan adj neki puhább körtét, nem feltétlenül kell az üveges, ha nem bízol benne. :)

2023. febr. 22. 23:01
 23/24 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy ez a stratégiád hosszú távra is? Így elég kegyetlen élete lesz szegény gyereknek..
2023. febr. 22. 23:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Veszel körtét. Beteszed egy dobozba,teszel mellé 1 banánt. Az etán megérleli.
2023. febr. 23. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!