Elhihetem,hogy ez valóban 100% os körtepüré?
Sajnos a boltba nem találtam igazi körtét (csak ezeket a kemény ,ízetlen vackokat)és bizony most épp a kertbe sem terem.
Alul van hogy összetevők és azt írja hogy 100% körte
A védőnő pedig azt felelte hogy ezek biztos hogy nem 100% osak 🤔
Mindenkinek aki segít a válaszát egy zöld pipával köszönném meg!
Megnézed a csomagolást, ha nincs ráírva tartósítószer, akkor nincs benne. Szénné büntetné őket a nébih különben. Rá szokták írni, hogy hőkezeléssel tartósítva. Azért nem romlik meg, mert nincs benne baci, gyakorlatilag steril a tartalma. Ugyanúgy működik, mint a tartós tej.
Ha házilag csinálnál, pár napot érleld a körtét a konyhapulton. A szénhidrát tartalma cukorrá alakul, édesebb lesz. Ez az ún. utóérés. Most csak kemény, téli körte kapható, a puha, szerintem ízletesebb nyári nem áll el ilyen sokáig.
Olcsóbb a házi, de nem jobb, mint a bolti, azokat ugyanis sokkal szigorúbban ellenőrzik.
Köszönöm mindenkinek 😊
Ment ✅
Én vettem olyan 100%-os bio sütőtök pürét, ami tiszta savanyú volt az aszkorbinsavtól. Arra is 100% volt írva, mert volt benne 0,1% aszkorbinsav, ami tömegre kb jelentéktelen. De az összetevőknél fel volt tüntetve, hogy van benne.
Erre a dm-esre az összetevőknél is azt írják, hogy 100% bio körte, úgyhogy valószínűleg hőkezeléssel tartósították és nincs benne más. :)
Azert a DM eleg nagy ceg ahhoz, hogy rakjon bele valami mast amit nem ir ra, aztan millios karteritesi perben veszitsen.
A vedono nem a legelesebb kes a fiokban , ugy tunik.
A hokezeleses tartositast evtizedek ota ismerik ( ezt a nemtudom hanyadik iq bajnok hozzaszolonak irom)
Kubu kisüveges multivitamin.
Az orvosunk asszisztense javasolta anno, a lányom naponta ivott belőle néhány kortyot, és teljesen eltűnt a probléma. Nagyon sok nehézségtől mentett meg minket, és tudom, hogy ez nem hiper-szuper 100%-os biokörte, de bátran merem ajánlani, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!