Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elhihetem,hogy ez valóban...

Elhihetem,hogy ez valóban 100% os körtepüré?

Figyelt kérdés

Sajnos a boltba nem találtam igazi körtét (csak ezeket a kemény ,ízetlen vackokat)és bizony most épp a kertbe sem terem.

Alul van hogy összetevők és azt írja hogy 100% körte

[link]

A védőnő pedig azt felelte hogy ezek biztos hogy nem 100% osak 🤔

Mindenkinek aki segít a válaszát egy zöld pipával köszönném meg!

2023. febr. 22. 12:45
1 2 3
 11/24 babyboom567 ***** válasza:
54%
veszel 2 darab bármilyen körtét,felvágod megfőzöd,turmixolod.Teljesen mindegy milyen kemény volt a boltba.Ebben a termékben is főzve turmixolva van a cucc benne.
2023. febr. 22. 13:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Megnézed a csomagolást, ha nincs ráírva tartósítószer, akkor nincs benne. Szénné büntetné őket a nébih különben. Rá szokták írni, hogy hőkezeléssel tartósítva. Azért nem romlik meg, mert nincs benne baci, gyakorlatilag steril a tartalma. Ugyanúgy működik, mint a tartós tej.

Ha házilag csinálnál, pár napot érleld a körtét a konyhapulton. A szénhidrát tartalma cukorrá alakul, édesebb lesz. Ez az ún. utóérés. Most csak kemény, téli körte kapható, a puha, szerintem ízletesebb nyári nem áll el ilyen sokáig.

Olcsóbb a házi, de nem jobb, mint a bolti, azokat ugyanis sokkal szigorúbban ellenőrzik.

2023. febr. 22. 13:46
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek 😊

Ment ✅

2023. febr. 22. 14:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy tiszta körte. Ezeket szigorúan ellenőrzik.
2023. febr. 22. 14:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem olyan 100%-os bio sütőtök pürét, ami tiszta savanyú volt az aszkorbinsavtól. Arra is 100% volt írva, mert volt benne 0,1% aszkorbinsav, ami tömegre kb jelentéktelen. De az összetevőknél fel volt tüntetve, hogy van benne.

Erre a dm-esre az összetevőknél is azt írják, hogy 100% bio körte, úgyhogy valószínűleg hőkezeléssel tartósították és nincs benne más. :)

2023. febr. 22. 14:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Azert a DM eleg nagy ceg ahhoz, hogy rakjon bele valami mast amit nem ir ra, aztan millios karteritesi perben veszitsen.

A vedono nem a legelesebb kes a fiokban , ugy tunik.

A hokezeleses tartositast evtizedek ota ismerik ( ezt a nemtudom hanyadik iq bajnok hozzaszolonak irom)

2023. febr. 22. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:
38%

Kubu kisüveges multivitamin.

Az orvosunk asszisztense javasolta anno, a lányom naponta ivott belőle néhány kortyot, és teljesen eltűnt a probléma. Nagyon sok nehézségtől mentett meg minket, és tudom, hogy ez nem hiper-szuper 100%-os biokörte, de bátran merem ajánlani, egy próbát megér.

2023. febr. 22. 14:44
 18/24 A kérdező kommentje:
Kubus tanacsot megfogadom🙏😊
2023. febr. 22. 14:53
 19/24 Andi80018 ***** válasza:
27%
A boltokban én se veszek sosem körtét, viszont zöldségesnél igen. Ott is a Vilmos körtét. Az lédús, és puha most is.
2023. febr. 22. 17:03
 20/24 anonim ***** válasza:
67%
Lidlben biztos mindig van 3-4 fajta körte, de a zöldséges él is minimum 2. 2 nap alatt megpuhul.
2023. febr. 22. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!