Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elhihetem,hogy ez valóban...

Elhihetem,hogy ez valóban 100% os körtepüré?

Figyelt kérdés

Sajnos a boltba nem találtam igazi körtét (csak ezeket a kemény ,ízetlen vackokat)és bizony most épp a kertbe sem terem.

Alul van hogy összetevők és azt írja hogy 100% körte

[link]

A védőnő pedig azt felelte hogy ezek biztos hogy nem 100% osak 🤔

Mindenkinek aki segít a válaszát egy zöld pipával köszönném meg!

2023. febr. 22. 12:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég megbízható lehet.
2023. febr. 22. 12:48
 2/24 anonim ***** válasza:
33%
Én is nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyen benne valami tartósítószer, különben két nap lenne a lejárata. De csomó ilyet ettem, amikor a kisfiam "pürés korú" volt, és íz alapján tényleg nincs más bennük, csak gyümölcs. A fene tudja.
2023. febr. 22. 12:50
 3/24 anonim ***** válasza:
30%
Tegnap pl. a Lidlben 5 kulonfajta korte volt, biztosan inkabb elobb adnam azt :)
2023. febr. 22. 12:51
 4/24 A kérdező kommentje:

Ment a zöld mindenkinek

Koszonom

Várom még a további válaszokat 😊

2023. febr. 22. 12:51
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod a gyereket burokban nevelni. Valoszinuleg hihetunk annak, ami ra van irva, de volt mar ra pelda millioszor, hogy egy termekrol kiderult utolag, tokre nem is az van benne, amit feltuntettek a cimken.

Sajnos ha nem te nevelsz allatokat es eszed annak a husat/tejet, vagy termelsz meg a kertben mindent, nem tudhatod soha 100%-ban, mit eszel.

Ez ilyen.

2023. febr. 22. 12:52
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
A bolti is megpuhul pár nap után, ha kiteszed kicsit a konyhába vagy valahova naposabb helyre.
2023. febr. 22. 12:56
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Én elhinném. Elég szigorúan veszik ezeket. Ráadásul nem egy ismeretlen márka, ismeretlen bolt.
2023. febr. 22. 13:01
 8/24 anonim ***** válasza:
96%

Tartósítószer nélkül is eláll. Aki azt mondja, hogy nem, még sosem hallott tartósítási eljárásokról? Befőtt például? Száraz dunszt? Ilyenek? Oké...

Nem sok jót tudok elképzelni vagy mondani az élelmiszergyártókról, de ezek a bio, tsz mentes gyümölcspürék szerintem beleférnek. Ízük alapján még ízfokozó sincs benne.

2023. febr. 22. 13:05
 9/24 A kérdező kommentje:

Igazából azért lenne fontos hogy 100% legyen mert szegényke szorulással szenved elég gyakran

És úgy tudom a körte jó hatással lenne e problémára

Ezért szeretnék 100% ost adni neki :)

Házi szilvalekvar....naigen,legjobb lenne lehet és vanis!

De nem fogadja el :(

2023. febr. 22. 13:14
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy rémlik, hogy a víz pl mehet bele pluszba, attól még 100%-os :)
2023. febr. 22. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!