Elhihetem,hogy ez valóban 100% os körtepüré?
Sajnos a boltba nem találtam igazi körtét (csak ezeket a kemény ,ízetlen vackokat)és bizony most épp a kertbe sem terem.
Alul van hogy összetevők és azt írja hogy 100% körte
A védőnő pedig azt felelte hogy ezek biztos hogy nem 100% osak 🤔
Mindenkinek aki segít a válaszát egy zöld pipával köszönném meg!
Ment a zöld mindenkinek
Koszonom
Várom még a további válaszokat 😊
Nem tudod a gyereket burokban nevelni. Valoszinuleg hihetunk annak, ami ra van irva, de volt mar ra pelda millioszor, hogy egy termekrol kiderult utolag, tokre nem is az van benne, amit feltuntettek a cimken.
Sajnos ha nem te nevelsz allatokat es eszed annak a husat/tejet, vagy termelsz meg a kertben mindent, nem tudhatod soha 100%-ban, mit eszel.
Ez ilyen.
Tartósítószer nélkül is eláll. Aki azt mondja, hogy nem, még sosem hallott tartósítási eljárásokról? Befőtt például? Száraz dunszt? Ilyenek? Oké...
Nem sok jót tudok elképzelni vagy mondani az élelmiszergyártókról, de ezek a bio, tsz mentes gyümölcspürék szerintem beleférnek. Ízük alapján még ízfokozó sincs benne.
Igazából azért lenne fontos hogy 100% legyen mert szegényke szorulással szenved elég gyakran
És úgy tudom a körte jó hatással lenne e problémára
Ezért szeretnék 100% ost adni neki :)
Házi szilvalekvar....naigen,legjobb lenne lehet és vanis!
De nem fogadja el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!