A kisfiam 17 hónapos és az étkezések maga a pokol? Mit csináljak?
A tápszert nem issza, sem a tejet, illetve ami fehér. Tejtermékek közül leginkább a natúr joghurtot eszi meg. Tejpép sem kell neki, illetve tejbegrízből 5 kanál aztán elutasítja. Alig eszik, mindenre elfordítja a fejét, és sokszor kiköpi az ételeket. Erről hogyan szoktassam le? És minden ételt az etetőszékéből ledobál.Leginkább az ételek kiköpése zavar, mindent kiköp, még amit szeret azt is.
Szerintem szórakozásból csinálja, mert a következő falalot meg megint megeszi.
Mit tudnátok javasolni? Mit adjak neki enni?Mindenből 5 kanál és kész.Persze kér még amit meglát, de amint akarok neki adni becsukja a szemét, elfordítja a fejét, vagyis nem kell neki.
Tanácsokat várnék, akinek volt hasonló.
köszönöm.
Kedves utolsó!
Mit tapasztaltál, hogy mennyi az az idő amíg eszik a gyerek a Béres csepptől?
-Eleinte eszik tőle, majd leáll! Tehát nem hatásos.-
Mert én egy hete kezdtem el adni a fiamnak és azóta olyan szépen eszik, hogy csak lesünk. Én eddig csak jó tapasztalatokról hallottam ezért is vettem meg, meg azért is mert már nagyon el voltam keseredve, hogy nem eszik a fiam. Nálatok hogy volt? Köszi ha írsz! Szia
köszönöm a válaszokat!
Nem adok neki semmilyen cukros löttyöt, csak vizet iszik, néha csinálok neki csipkebogyó teát de kizárólag üresen kapja.Tehát nincs benne cukor.
Most úgy néz ki, kicsit javult az étvágya, meg azt vettem észre, hogy ezeket a bébiételeket amiket a boltban lehet kapni szívesebben megeszi.
most vettem neki multivitamint, remélem ettől is javul majd az étvágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!