Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem eszik túl sokat a 4 évesem?

Nem eszik túl sokat a 4 évesem?

Figyelt kérdés

A héten köhög, nem ment oviba

Kb így evett tegnap:

Reggeli: egy nagy tál zabkása (cukormentes) almaszirommal megszórva

Ebéd: fél tányér májgombócleves, 3 2 db elég nagy túrógombóc (egészsegesebb verziós,mert én fogyózok)

Uzsonna: 1 banán, 1 mandarin, 1 zöldalma, 1 danonino

Vacsora: 2 szelet tk. kenyér héja nélkül, medve sajttal megkenve, párizsival, kalifornia paprikával

Utána még evett egy kis tányér brokkolis tésztát falafel golyóval

Ma evett reggelire egy nagy sajtos pogácsát téli szalámival paradicsommal, tízóraira egy fürt fehér szőlőt meg egy túró rudit, ebédre egy tál zöldséges húsos rakott kusz kuszt, és már most is mondogatja, hogy éhes.

Egy 4 évesnek ez nem rengeteg?? De kéri. Múltkor láttam egy posztot, hogy ne aggódjanak a szülők akiknek keveset eszik a gyereke mert egy kisgyerek pár kanál étellel is jól lakik. De akkor az enyém túleszi magát?

2023. febr. 16. 14:00
 1/10 A kérdező kommentje:

Nem 32 db gombóc 😂 hanem 2-3, pontosan nem emlékszem mennyi evett

Lány amúgy

2023. febr. 16. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Mivel sokat eszik ki van tágulva a gyomra. Lehet ezt a sok mindent lemozogja de én folyamatosan csökkenteném az adagokat és inkább puffasztott rizst adnék pl mikor a brokkolis tésztát kapta. Ilyesmiket vagy köles golyót is kapna.

Egy fürt szőlő az rengeteg főleg cukorban egy ekkora gyereknek.

2023. febr. 16. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem csak növésben van. Én tök örülnék neki, ha az enyém nem csak az édességet bírná ilyen mennyiségben zabálni (nem, nem egyszerűen enni... a csokit zabálja...)
2023. febr. 16. 14:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Puffasztott rizst szokott enni, a kölesgolyót utálja sajnos. Kicsi korában ette, de ahogy nőtt nem.
2023. febr. 16. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Óvónő vagyok. Teljesen normális ez a mennyiség. Vannak jó és kevésbé jó étvágyú gyerekek. A tiéd jó étvágyú és ez teljesen rendben van.
2023. febr. 16. 14:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére kövérnek nem kövér, 107 cm és 15 kg jelenleg
2023. febr. 16. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
33%

A fiam 105 cm 21 kg és sokat is eszik, hiába mozog, mióta nem alszik délbe azóta hízott sokat. Nem diétáztatom, de tüntetem el az édességet.

Lazán leteker 5-6 km biciklivel, ha tévét néz akkor is ugrál,állandóan mozgásban van. Remélem nyáron a jó időben ha nincs a konyha szem előtt kevesebbet fog enni, kicsinek is megevett lazán egy felnőtt adagot.

2023. febr. 16. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Növésben van, egyen csak nyugodtan. Boldog lennék ha a negyedét megenné a lányom annak amit felsoroltál.
2023. febr. 16. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez teljesen rendben van.
2023. febr. 16. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Onnan tudod, hogy sokat eszik, ha elhízott.

A tiéd nem az, a 7-esé igen.

2023. febr. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!