Nem eszik 3 évesem? Többi lent
Kisfiamnak virusos mandula gyulladása van fáj a torka(ma van 3 napja) hogy szedjük a 3napos antibiotikumot és 3 napja nem eszik :( inni iszik rendesen meg iszik ivójoghurtot,de azon kivűl semmi más, hiába probálkozom a kedvenc kajáival...semmi :( (jah és azt elfelejtettem hozzá tenni hogy semmi javulást idáig nem észleltem)
Igazábol arra lennék kiváncsi,mert a kisfiam elég makacs természet és lehetséges,hogy már nem is fáj neki annyira,csak fél enni,hogy nehogy fájjon neki... Es ha tényleg igy lenne/ lessz hogy fogom evésre késztetni??? A másik kérdésem az lenne , hogy meddig nem gond ha nem eszik?? :(
holnap megyünk dokihoz mivel én nem látok javulást meg nézze meg, hogy ő lát e valami javulást.
Korháza nem szeretnék menni ha nem szükséges :(
Remélem valamennyire érthető amit leírtam :)
Csak hogy jól értsem: kisfiadnak vírusos mandulagyulladása van és antibiotikumot szed???? Hát milyen agyament írta fel ezt neki?
Tök logikus egyébként, hogy nincs étvágya, a három napos, gyerekeknek adható antibiotikum egyik fő mellékhatása az étvágytalanság és a gyomorfájdalom. Háromból két esetben hányást is okoz. Én se ennék a kicsi helyében.
Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért adod be neki az antibigyót, az vírusra soha nem fog hatni, ellenben kicsinálja a gyerek bélflóráját.
Én hagynám a gyerkőcöt békében, adnék neki probiotikumokat és keresnék egy másik gyerekorvost de sürgősen.
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!