Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Velem van a gond, ha felfordul...

Velem van a gond, ha felfordul a gyomrom amikor azt látom hogy a szülő szájon csókolja a gyermekét?

Figyelt kérdés

2023. febr. 14. 22:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
Hagyjad, a 9-es csak a saját káros szokását akarja tudományosan megmagyarázni, hogy jobban érezze magát. A gyerekek elkapják a betegségeket, amiket kell, cseppfertőzés útján. Ezzel a szájra puszilkodással max a herpeszt és az eppstein bar-t adod át szerencsétlennek, amit aztán egész élete során megtarthat
2023. febr. 15. 05:25
 12/23 NTBS ***** válasza:
34%
Szerintem igen.
2023. febr. 15. 06:08
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
5/9, az életben senki nem csókolta szájon a gyerekemet (sőt, császárral született, sőt sőt, "csak" 16 hónapos koráig szoptattam!! 😱), ehhez képest másfél éve bölcsis és összesen háromszor hiányzott betegség miatt... Nem tudom, honnan szeded a baromságaidat, de szerintem tájékozódj más forrásokból is.
2023. febr. 15. 06:49
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Az, hogy valaki nem puszilja szájon a gyerekét, nem egyenlő azzal, hogy sterilen tartja, de hülyék léteznek :D

Én szimplán nem értem, miért ébred egy szülőben olyan vágy, hogy neki feltétlenül a gyerek ajkát kell puszilgatni, miért nem mást? Nyilván, ha a kicsi ad puszit és odasikerül, hát istenem, de magában a szülőben miért van az, hogy csókolgatni kell a száján, miért jobb neki az, mint az arcán, homlokán?

Én sosem éreztem erre késztetést, nem is csináltam.

2023. febr. 15. 06:50
 15/23 A kérdező kommentje:

#14 A kérdésedre adott válaszok engem is érdekelnének.

Az én észrevételem az lenne, hogy ha valaki szereti a gyermekét, akkor miért ne csókolhatná ott a gyermekét ahol akarja (talpát, fenekét csókolgatni egy csecsemőnek elfogadott). A csókot miért tartjuk fent kizárólag a szerelmesek részére (lásd Lölö és neje)? Tabusítjuk a szájoncsókolást annyira, hogy bennem nagyon mély undort kelt.

Én ilyenkor tudat alatt a fertőzésekre gondolok? Vagy alapvetően csók fóbiám lehet?

2023. febr. 15. 07:46
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Nekem az is hányingert keltő mikor valaki szerelmének hívja a gyerekét. 😬
2023. febr. 15. 09:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

15 kérdező, gondolom a férjeddel csókolózol, nem? Akkor nincsen csókfóbiád. Csak egyszerűen benned (ahogy szerencsére másokban is) tudatos, hogy a csók / szájrapuszi az egy más jellegű kapcsolathoz tartozik, ennyi.

13 voltam

2023. febr. 15. 09:46
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

16! Az nekem is! Meg mikor 2 hónapos a gyerek, de már áradozik, hogy milyen jóképű gyereke van, ragadnak majd rá a csajok, meg azzal van elfoglalva, hogy mekkora lesz neki a..

Igen.. személyesen ismerek ilyet!

2023. febr. 15. 11:10
 19/23 anonim ***** válasza:
25%

Azért a gyomrod ne forduljon fel, _annyira_ szerintem nem gaz _kicsikent_

irom ezt ugy, hogy en sem szeretem, nalunk se volt egyik sem igy nevelve, de vannak ismeroseim ("másik" népcsoport), ahol a mai napig a felnőtt(!) fiú(!) az apjának(!) is a szájára adja, sőt, ezt a facen is megosztjak. Mondjuk ott szoktam kikapcsolni a facebookot :D

szoval en elfogadom, hogy valahol ez megszokott, de en soha nem nevelnem igy oket.

A kisfiunk 1x adott az anyja szajara 2 evesen, a lanyaim az enyemre soha.

Ami az egeszseget illeti: szerencse, hogy egy felelos szulo nem nyalja le a cumisuveget, ha az leesett és nem eteti ugy a gyereket, nem kostolja elo a tejet, hoyg az nem-e forro, hogy a elcsoppeno kanalrol nem nyalja a fozeleket, mielott a gyerek szajaba adja + egy 5 tagu csalad soha nem iszik egy uvegbol :DD

2023. febr. 18. 07:56
 20/23 anonim ***** válasza:
28%
Nem veled van. Undorító divat lett az utóbbi években. Mikor én voltam gyerek, soha nem làttam ilyet. Anyukám szerint is gusztustalan szokás. Ő is, és apu is, és a nagyszüleink is, mindig az arcunkra, homlokunkra adtak puszit maximum, nekem is, es a tesómnak is. Ez a normális. Nem szájon smárolni a gyereket.🤮 Perverz pedofilok.
2023. jún. 22. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!