Szülők, ti fel bírjátok emelni nagyobb vagy már kiskamasz gyermekeiteket?
A huszonkilós 8 évest még felemelem, de a tesója is, ha akarom. Nyáron koncerten is tartottam 1-2 szám erejéig, aztán kihaltam... :P
A 40+ os 10-12 éves nővéreit már meg sem próbálom :)
Én anyuka vagyok és jó erőben vagyok, ezért ha kell a 13 éves lányomat fel tudom emelni.
A kisöccsét 4 éves meg simán❤
7,5 éves, 22 kilós gyerekem gond nélkül emelem és ha fáradt, viszem kicsit az utcán 56 kilós anyukaként.
Tartják magukat, szóval nem a valódi súlyukat emeled, mikor ébren vannak. Mikor alszik és az ágyába kell átraknom az enyémből, na azt csak ritkán bírom megtenni, de simán beültetem a nyakamba, hogy jobban lásson az állatkerti tömegben.
6 éves 19kilós lányomat felviszem a csigalépcsőn ölben.
Ha táncolunk akkor is elbírom (tartom a fenekét ő meg ül a csőpőmön)
44kilós anyuka vagyok. Még bírom
A hatévest simán, reggel úgy szoktam kelteni, hogy kihozom ölben a szobájából. A férjem a negyedikre is felcipeli, ha néha olyan van, hogy éjjel érünk haza valahonnan, és bealudt az úton, na azt már nem tudnám megcsinalni, pláne hogy rossz a derekam.
A 14 éves nagyot is fel tudom emelni, de nyilván arra nincs szükség. Poénból volt, hogy felemelt ő engem, erre én is őt, de mivel már magasabb nálam, nyilván ez egy pár centis emelés volt, pár másodpercre.
A 20 kg-os gyerekemet simán viszem hordozóban a hátamon (4,5 éves)
Nyilván erre ritkán van szükség, de apja a nyakában gyakran viszi..
Kiskamaszként tuti nem fogom elbirni.
Viszont engemaz apám lazán kikapott 19 évesen a kàdból, amikor rosszul voltam.
63 kg voltam akkor (175cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!