Mit gondoltok erről, lehet így gyermeket nevelni? (többi lenn)
Olyat nem akinek bébicsősze van. Olyat viszont igen aki a nagyszülőkre hagyja minden hétvégén. Mindig arra fogja, hogy dolgozik és pihenni akar ha a nagyszülő szól neki, hogy programjuk lenne és nem tudnak vigyázni rá. Pihenés helyett pasizik és bulizik hétvégén.
Hát nem tudom mit gondoljak róla. Mondjuk közöm nincs hozzá. Szerintem lehet megbánta a gyereket az ilyen nő vagy szimplán nem érdekli,hogy mivan vele..
Rokonunk sajnos. Szülők karrieristák, egész nap úton, este későn esnek haza. Addig nagymama teljesen kihasználva ingyen csősznek, főz, mos, vasal, gyereket visz el-haza. Ő tanul a gyerekkel is.
Amikor a mama nem ér rá, akkor babysitter. Ha otthon vannak a szülők, gyerek kezébe tablet és kuss a szobában mert nekik hétvégén is dolgozniuk kell. Nem tudom minek kellett nekik gyerek, de sajnálom szegényt :(
8-as ez durva. Nekem már attól is lelkifurdalásom volt, ha havonta egyszer elmentem hétvégén a kozmetikushoz. Mivel dolgoztam csak délután 5 után volt időm a gyerekre sajnos. Akkor is sajnáltam, amikor napköziben volt. Tudom ez a dolga nekünk meg az, hogy dolgozzunk. Ahogy terhes lettem és itthon maradtam ki is vettem a napköziből, hogy többet lehessünk együtt. Bele se merek gondolni, hogy mit érezhetnek a gyerekek.
Nekem a nagy 8 éves, a kicsi 5 hónapos. Így is sír mindig, hogy többet vagyok a tesóval és szerinte vele nem foglalkozom. Próbálom elmagyarázni neki, hogy ez nem így van. Általában sikerül... Sajnálom szegény gyerekeket akik ilyen helyzetben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!