Az igaz, hogy az idő megszépíti az emlékeket, ha egy gyerek kiskorában borzasztó eleven és rossz volt?
Minden gyerek felnevelése fárasztó.
De rengeteg örömet is ad. Ha jól csinálja az ember, akkor az öröm dominál - kivéve persze ha egy életen át tartó betegség, fogyatékosság van.
Helyesen De rengeteg örömet is adHAT.
Köze nincs hozzá, hogy jól csinálja e az ember, ha a gyerek természete és személyisége nem jó.
Nekem nem szépítette meg az idő.
5! Kölcsönadnám a gyerekem egy hétre. De mivel nem menne el veled,gyere csak el ide egy hétre hozzánk.
Kíváncsi lennék 7 nap után a véleményedre....!!!
Ezeket az emlékeket,amennyit szenvedek az autista gyerekemmel,semmi nem fogja megszépíteni. Maximum a teljes amnézia.
5!
Nos, miután látták mit csinál, hogyan viselkedik adott helyzetekben, bizony ez volt a konklúzió. Hogy te elhiszed e vagy sem, az a te dolgod. Akinek szobanövény vagy kisangyal típusú gyerek jutott, az el se tudja képzelni, hogy nem minden múlik a nevelésen
Az én fiamra 3 évesen azt mondta a gyermekpszichiáter, hogy ő az a típusú gyerek, akik szét szokták verni a házasságokat.
Még mindig együtt vagyunk, de mindenki csodálkozik. Adhd-s egyébként, és egészen elképesztő dolgai vannak. Nem, nem nevelés kérdése. De nyilván akinek egy jó természetű, angyali gyereke van, az meg van róla győződve, hogy mindez csakis azért alakult így, mert ő annyira tökéletes szülő. Mindenki más meg téved. A gyerekpszichiáter is, aki az egyetemen ezt tanulta, és 30 éve ebben dolgozik.
Nekem sem szépíti meg az idő a történteket. Szeretem a gyereket, persze, de rongyosra koptatta az idegeimet. Bármit odaadnék érte, ha nem ezzel a neurológiai problémával születik.
Szerintem a kettőt külön kéne választani.
A kérdező kérdése a rossz természetű gyerekere vonatkozott, többen pedig beteg gyerek szülőjeként szóltak hozzá.
Nyilván egy autista vagy egy Adhd-s gyerek felnevelése sokkal megterhelőbb, szerintem ezt senki sem vitatja.
Az már más, hogy egy teljesen egészséges kisgyerek hogy tud a szülei agyára menni és ki hogyan viseli ezt a fajta megpróbáltatást.
Nekem a kérdésből úgy tűnik, hogy a kérdező ez utóbbira kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!