Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van az, ha egy anyuka...

Miért van az, ha egy anyuka szó szerint megbánja hogy szült gyereket, és azt kívánja bár ne született volna meg?

Figyelt kérdés
Köztetek esetleg van ilyen, vagy esetleg olyan, aki nem szült és később azt bánta meg?
2023. febr. 4. 14:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Könnyebbnek*
2023. febr. 4. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Bocsi,azóta rájöttem,hogy troll vagy. Az utóbbi héten szórod az ilyen kérdéseket. Mit akarsz az anyáktól,ez a fétised? Nyomi.
2023. febr. 4. 16:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"De szerintem a kérdés nem erről szólt,hanem átlagemberek átlag gyerekeiről."

Neked átlag anyuka és átlag gyerek. De egyikük egészen biztosan nem az, ha anyuka megbanta a gyermekvallalast.

2023. febr. 4. 16:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sokkal könnyebbnek gondoltam és volt, hogy úgy felhúzott a gyerek, hogy azt kívántam bárcsak ne is szültem volna. Aztán persze nálam ezek átmeneti érzelmek. Szeretem a gyerekemet, de néha hiányzik a régi életem.
2023. febr. 4. 16:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerek olyat aki megbanta. Olyat ismerek aki rajott h megsem anya tipus. De még o is probalja kihozni magabol a maximumot. Es ha erzelmileg nem is annyira kotodik a gyerekehez, becsulettel ellatja stb. Ilyen biztos sok van.
2023. febr. 4. 18:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát én megbántam de nem tudhattam ezt előre.

Jelenleg beteg vagyok, már több mint egy hete, mert betegen se tudok rendesen aludni és nappal se tudok pihenni. Lábon hordom ki a betegséget, sz.r alvással.

Nem mindenki viseli jól a gyerekkel járó terheket (nem ehetek, alhatok, pihenhetek amikor akarok, nem csinálhatok azt amit szeretnék, a tevékenységeim köre minimumra csökkent, Mindig fáradt vagyok, reggelente eret vágnék h kelni kell, fáj mindenem a cipelgetéstől, hajat mosni is 2 hetente tudok és csak ha annyival kevesebbet alszok -mindent csak úgy tudok megcsinálni ha annyival is kevesebbet alszok, nincs buli, szórakozás, iszogatások /ha igen, az se ugyanolyan/ ha fáj valami nem feküdhetem ki, szúró derékkal is talpon kell lenni).

1 éves a baba, és eddig az élevezettől nagyon nagyon messze vagyok, kínlódás az egész.

Nehéz vele, apja is teljes értékű szülő és házastárs de ketten nem bírjuk sokszor.

Gondolom attól is függ, hogy milyen típúsú a gyerek. Ha nagyon jó természetű, könnyű baba aki jól alszik, annak az anyukája kevesebb eséllyel bánja meg ezt az egészet.

2023. febr. 4. 19:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#16 vagyok

Persze, hogy nem ismertek olyat aki megbánta!!

Hogy gondoljátok, hogy ezt akárki is elmondaná.

Ezt a stigmát senki nem fogja magára venni, mint látjátok volt aki azt írta, hogy elmebeteg az aki visszacsinálná a dolgot.

Rólam se tudja senki, csak az a tanácsadó, akihez az elején jártam.

Biztos nem mondanám el soha senkinek...

2023. febr. 4. 19:28
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem a szomszéd asszonyom nem nodta ki, de látszott hogy a fiát nem szereti annyira, iritálja, a lánya volt a minden.
2023. febr. 4. 19:30
 19/24 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Hat nem tudom, ez alatt a regebbi kerdes alatt eleg sok pozitivumot lehet olvasni a gyereknevelessel kapcsolatban. Akkor most tulajdonkeppen mi az igazsag? :(

2023. febr. 5. 20:51
 20/24 Mazipa ***** válasza:

PL a sogornom egyszer kijelentette, hogy ha tudta volna elore, hogy ez ilyen nehez lesz,nem szult volna. Ekkor kb harom eves volt a gyerek. Pedig amugy jogyerek, semmi kulonosebb baj nincs vele, nem rossz egyaltalan,csak a Kiranak megfelelo.

De neki egyaltalan nincsnhozza turelme! Amugy sem egy turelmes csaj,es erdekes,mas gyerekekre szivesen vigyaz,azokhoz mintha tobb turelme lenne, de a sajatja... Kicsit,mintha rajta elne ki,hogy folenyben van, az van, Amit o mond, azt csinalsz Amit mond ok, azert Mert azt mondtam. Allando kiabalasok,es a oda is csap,ha ugy gondolja. Pedig vartak,akartak. Nekem fura,Mert tenyleg volt elotte is tapasztalatom gyerekkel. De mondom, a sajatjahoz nincs turelme.

2023. febr. 5. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!