Hogy bírjátok egy 3 évessel és egy 1 hónapos babával (vagy hasonló korkülönbséggel született gyerkőcök)?
Pedig a rendszer lesz a kulcsa a dolognak. Már nagyobb volt a lányom mikor születtek az ikrek, de rohadt nehéz volt az elején.
Ha lehet próbáld már most az ovis napurendet tartani
Ugyan ez a felállás, csak 1 évvel késöbb. 1 éves a kicsi, 4 a nagy.
Az eleje simaliba volt. Igaz az első hónap kicsit káoszos, de nem éltem meg rosszul. Belejöttünk simán. Lett napirend (nem tudatosan kialakítva) amivel simán ment minden. Nekem még csak a férjem sem volt segítségem.
Ellenben most 🙄
A nagy nyitogatja a szárnyait. Nem fogad szót, visszabeszél, irigy.
A kicsi mindenen hisztizik. Ha 2 percig nem lát összedől a világ.
Ha az egyikkel fogakozok, a másik sír. Ha a másikkal foglalkozok, az egyik akad ki.
A kicsi a mai napig 4-5x kel. 1 éve nem aludtam 2óránál többet egyben.
A nagy félnapos ovis. Ez némi segítség.
Én visszasírom, az első hónapokat 😅
Hát persze. Biztosan úgy van ahogy te mondod....
Csak egy pár megjegyzés a felsoroltakhoz
ebéd felrakás 30 perc? Ha tésztát főzöl ki üveges szósszal
Egy 3 évessel nem napi 1x pakolsz össze az biztos
3 éves már elvan. Jahhh hogy te így?! Hát a lerakod a tv elé v kizsírozott kádba
Pláne, h ha szerető az apja. Mert itt kb. mindenki félre lépett nyilván.
A csok meg babavárós szarakodáshoz kell a több gyerek. Mert életükbe nem láttak annyi pénzt, így meg lehet venni nagyobb tv-t, új mobilt stb a Babaváróból és 3 gyereknél ingyen pénz.
Annyi, h mellre kell tenni 0-24 mert tápszer az drága.
Nah megjött a csokkos!
Te minden kérdésből kihozod a CSOKra szült kommenteded. Nem unod még?
3 gyereknél ingyen pénz? Látom a google használata most se megy még, mert ilyen még mindig nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!