Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vacsorázik 2 évesetek?...

Mit vacsorázik 2 évesetek? Ötleteket gyűjtök rossz evőnek.

Figyelt kérdés
Nem igazán hajlandó este enni és hátha adtok olyan tippet, ami nálunk is beválik. Különben lövésem sincs, hoyg oldom meg lassan....
2010. okt. 4. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is 2 éves és édesszájú.

Tejberízs a sláger, de kenyeret is eszik felvágottal. Van hogy csokigolyó (tejbeáztatni való), de mindezek után még megiszik egy üveg kakaót.

2010. okt. 4. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
szia,pl,amiket mi szoktunk vacsizn: májkrémes vagy vajas kenyér,tejbegriz,tört krumpli husival,krémturo,nekem se vacsizik jol és bárminek örülök amit megeszik ,de ha nem kér semmit akkor nem eröltetem.
2010. okt. 4. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Hasábburgonya sült virslivel, kolbásszal, mert azt tudja ketchupba mártogatni! Gofri, palacsinta! Túrófánk, bundáskenyér. Péksüti pl kakaóscsiga, bukta, pizzaszelet pizzás csiga.

Szelet kenyér pizzakrémmel megkenve, rajta sonka sajt és ez sütőbe pár percre betolva hogy ráolvadjon a sajt.

2010. okt. 4. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogpiszkálóra szúrva kenyér, sajt, szalámi. Nutellás kenyér, lekváros kenyér, tejberizs csokipudinggal, virsli, bundáskenyér. Ezek a favoritok.
2010. okt. 4. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
mindent megetetek vele. nem tudok mindig a kedvére tenni. ha nem eszed meg drágaságom? éhen maradsz! enyém is iszonyat rossz evő volt..csak pár kaját volt hajlandó megzabálni. ezt eljátszottam vele 2X 3X és utána gyönyörűen megevett mindent.
2010. okt. 4. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a melegszendvics a sláger (főleg ha apa is itthhon van vacsoraidőben) és a héja nélkül sütőben egészben ropogósra sütött krumpli.Azért meleg kaja, mert az apja gyakran akkor eszik először aznap, szeretne meleget vacsorázni, a lánya meg ugye azt enni ami apa is...
2010. okt. 4. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
tészta, rizs, husi, virsli, tojás, néha zsömle
2010. okt. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!