Melyik a jobb? A gyerekeknek?
Figyelt kérdés
(csak kíváncsi vagyok a válaszokra ki hogy látja és nem ez alapján döntenék ha gyereket vállalok) Testvérek közt kicsi vagy nagy korkülömbség? Több testvér vagy csak egy? Vagy ha nincs teso? Akiknek van testvérük szerintetek középső, legidősebb vagy legkisebbnek jobb lenni?2023. febr. 1. 13:19
21/23 anonim válasza:
20
Én meg pl közel 100 százalék introvertáltként kifejezetten örültem neki, hogy nem kellet egy másik (főleg kisebb) gyerekkel egy fedél alatt élnem. Már az oviban is alig játszottam másokkal. Vagy később ha elhívtak is az osztálytársaim valahova, alig mentem. Szerencsére tinikoromra már ezek is jócskán leredukálódtak. El se tudnám képzelni, mi lett volna, ha valaki non-stop eszi a fejem...
22/23 anonim válasza:
Ugye itt is előkerül a személyiség. Kinek milyen.
23/23 anonim válasza:
Igen, sokmindentol függ és tényleg összetett a dolog.
Ha többnyire introvertalt személyiség vagy, neked pont így volt jó, ahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!