Az apák kapcsán miért csak a negatív sztereotípiák kerülnek elő?
Szerintem az lehet a dologban, hogy ritka aki ilyen szinten belerakja magát a szülősdibe.
Hála Istennek az én férjem még a várandósságom alatt is mindent megtesz, nagy becsben vagyok tartva. Azonban rengeteg nőnek van nehéz dolga, mert kutyába sem nézik őket, rosszul választottak. 🤷
Én éjszaka felkelek, keverem a tápot, míg szoptat, utána pedig sokszor etetem is. De azt gondolom, hogy ez nem alap, hanem erőn felüli segítség, mert mondhatnám azt is, hogy ne haragudj, te napközben tudsz pár órát aludni, én meg nem, legyszi oldd meg.
Én szívesen csinálom, csak méltatlan, hogy ezt a részét soha nem ismeri el senki, mindig csak az kerül előtérbe, aki szarik az egészre :)
Nagyon nagyon hálás vagyok a férjemnek. Minden nap elmondom neki, hogy jobb nem lehetne nekünk. Nekem és a növekvő picinek. Nálunk már akkor bizonyított, amikor az első trimeszterben nagyon nagyon beteg lettem. Úgy szó szerint annyira megviselt, hogy az ágyból szinte felkelni is megeröltető volt. Volt véres hányás, undor az ételektől, az italoktól, szagoktól, mindentől... Nagyon legyengültem, 10 kg-t lefogytam. Csak inni tudtam, szerencsére nem lett kórház. A férjem mindent átvett itthon. Csinálta a házimunkát, pedig előtte nem szorultam segítségre, és nem is nagyon igényeltem, mivel ő is nagyon rendszerető, sosem volt ebből konfliktus. Tartotta a frontot, mai napig kímél, pedig 31 hetesen semmi gondom nincsen. Nem vizesedek, minden tökéletes, de ő a széltől is óv. Én is próbálok neki mindent megadni, nagyon nagyon szeretem. Fontos, hogy a férfiak is megkapják a nekik járó elismerést. Igen, én vagyok várandós, de ketten éljük át! Minden nehézséget mi ketten cipeltünk,mind fizikailag mind lelkileg. És nem panaszkodik, egy rossz szava sincs a változások ellenére. Nektek is kijár a tisztelet és a becsület. Szomorú, hogy a sok nem apának való férfi miatt rátok van ragasztva ez a sztereotípia. Sajnos nagyon sok az olyan férfi,aki komolytalan és csak megcsinálja a gyereket, de nem foglalkozik vele, de úgy gondolom ez is a párkapcsolatból ered. Ha szeretné azt a nőt igazán, a szerelmük gyümölcsével bizonyára mindennél jobban foglalkozna.
Jó apa vagy, ne érdekeljenek az ilyen általánosítások! 🤗
"Én szívesen csinálom, csak méltatlan, hogy ezt a részét soha nem ismeri el senki, mindig csak az kerül előtérbe, aki szarik az egészre :)"
A feleséged elismeri, nem? A többi meg mit erdekel? Vagy azt várod, hogy az egész emberiség térdre bőrünkön előtted, mert képes vagy alkalmanként éjjel felelni a saját gyerekedhez? 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!