Első hét ovi, suli után nem lett beteg a gyereked?
Figyelt kérdés
Egy hetet ment máris folyik az orra a lányomnak.. :(
Kiscsoportos..
Sosem lesz ez jobb?
Eddig is kb 2 hét ovi, 1 hét itthom tendencia volt.
2023. jan. 14. 18:03
1/16 anonim válasza:
Szintén kiscsoportos és már köhög :( Remélem hétfőig jobban lesz.
2/16 anonim válasza:
Meglepő módon nem. De karácsony előtt két héttel már nem ment, szóval technikailag most egy hónapot gyógyulgatott itthon, mielőtt ismét közösségbe került, szóval most reménykedem benne, hogy feltöltődött annyira az immunrendszere, hogy nem lesz még legalább egy hétig semmi baja :D
(ovis)
3/16 anonim válasza:
Ez természetes, ezen sajnos túl kell lenni.
4/16 anonim válasza:
Nem, ritkán betegek már most (5 és 7 évesek) de kiscsoportban pl a kislányom többet volt otthon, mint oviban.
5/16 anonim válasza:
Nem.
Én viszont beteg lettem 3 nap jelenléti munka után, előtte 1 hónapot home officban voltam, szintén betegség utáni lábadozás miatt.
6/16 A kérdező kommentje:
Nekem 1.5 évig bölcsis volt, ott alig volt beteg, azt hittem akkor már az ovi majd simán megy, ehhez képest itt meg szeptember óta mindig van valami, talán 3 hét egyben volt a rekord
2023. jan. 14. 18:18
7/16 anonim válasza:
Nem, de a kislányom egyébként sem beteges szerencsére.
8/16 anonim válasza:
Sose volt beteg a kisfiam. Elkezdte a bölcsit, nem ment egy hetet sem, és beteg lett. Elölről kezdődött a beszoktatás. Éppen beszokott, megint beteg lett. Talán már kicsit jobb a helyzet, de folyton folyik az orra
9/16 anonim válasza:
Az enyem 1 napot birt. Utana 39C. Az elso munkanapom gyes utan azonnal tappenz kett. Bazi kellemetlen. Ő 14 napot ment 3 honap alatt. Szoval katasztrofalis. 3 nap a maximum amit bir, utana 1-2 het itthon.
10/16 anonim válasza:
Szeptember 1jén kezdett, első héten beteg lett, kettő napot volt itthon náthával. Azóta még kettő napot hagyott ki szintén kisebb megfázás miatt. Nem egy beteges típus szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!