Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek b.kó voltam?

Szerintetek b.kó voltam?

Figyelt kérdés
Játszótéren kicsit nem figyeltem a gyerekem játékára, és odament egy másik gyerek és elvette. Erre a szülője elkezdte neki magyarázni tutujgatva, hogy nem, nem szabad, visszaadjuk. Én meg odamentem, és kivettem a kezéből bocsánatot kérve és visszahoztam (az én gyerekem arra számít, hogy figyelek a dolgaira, míg a játékokon van, nem akartam, hogy lássa, hogy másnál van a cucca). Erre az anyuka még be is szólt nekem. De szerintem meg nem vagyok köteles hozzájárulni a gyereke neveléséhez ennyivel se.
2023. jan. 14. 09:36
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

" Vagy te a munkahelyeden úgy kéred el mondjuk a tűzőgépet, hogy felteped az ajtót és kikapod a munkatársad kezéből?"

Én mindenemet a fiókomban tartom, hogy ne tudják elvenni, ha meg jönnek a tarhálós kollégák (akik nem tartanak semmit maguknak, csak folyton másoktól kérnek), akkor azoknak azt mondom, hogy nekem sincs. Amióta meg akartak mérgezni, azóta még a vizemet is a fiókomban tartom, és zárva tartom.

2023. jan. 14. 21:30
 32/33 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit beteg vagy
2023. jan. 14. 21:37
 33/33 anonim ***** válasza:
84%
Na, jól van, elég volt a trollkodásból, menjél szépen aludni.
2023. jan. 14. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!