Szerintetek b.kó voltam?
A gyereked arra számít, hogy figyelsz a cuccaira, közben mégsem :D
Az anyuka beszólását mondjuk leírhattad volna.
Szerencsétlen kisgyereknek az anyja épp magyarázta, hogy nem szabad, visszaadjuk. Igazán megvárhattad volna azt a fél-egy percet mire a gyerek leteszi, és nem kitépni kellett volna a kezéből.
4
Igen, ilyen a természetem. Nem láttam példaként, egyszerűen csak elvesztettem a türelmem az utóbbi években. Megszoktam, hogy ne álljak le kérni és magyarázkodni, mert iszonyú sötét lett a legtöbb ember.
Amikor már nem leszel ott a fiadnak megoldani a játszóteres dolgokat, pl oviban, iskolában, akkor vagy nem fogja tudni mit kell csinálni és:
1.) hagyja elvenni a cuccát (mivel nem vagy hajlandó a kommunális nevelésben részt venni, és pl megmutatni a fiadnak, hogy kell visszakérni ami az övé, kivárva a másik fél reakcióját stb)
2.) Erőszakosan visszaveszi mert ezt látta tőled, emiatt ő lesz a rossz gyerek.
A másik hogy nem vagy hajlandó más gyerekének a nevelésében részt venni, de mikor az aktuális helyzetet használva tanítaná a gyerekét a másik anyuka, még alá is vágsz, és rossz példát mutatsz más gyerekének. De ha a rosszul nevelt gyerekek elagyabugyálják a tiédet akkor te lennél a legjobban felháborodva... miközben te magad is része vagy a problémának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!