Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek b.kó voltam?

Szerintetek b.kó voltam?

Figyelt kérdés
Játszótéren kicsit nem figyeltem a gyerekem játékára, és odament egy másik gyerek és elvette. Erre a szülője elkezdte neki magyarázni tutujgatva, hogy nem, nem szabad, visszaadjuk. Én meg odamentem, és kivettem a kezéből bocsánatot kérve és visszahoztam (az én gyerekem arra számít, hogy figyelek a dolgaira, míg a játékokon van, nem akartam, hogy lássa, hogy másnál van a cucca). Erre az anyuka még be is szólt nekem. De szerintem meg nem vagyok köteles hozzájárulni a gyereke neveléséhez ennyivel se.
2023. jan. 14. 09:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%

Miért visztek játékot ha ennyire féltitek? Az nem a gyerek hibája hogy te nem figyeltél a játékokra. ha a gyereked nem játszik vele pakoljátok el szépen.

Egy kisgyerek nem fogja megérteni hogy nem szabad hozzányúlni ahhoz ami a földön vagy a homokozóban hever, még nem ismeri az enyém-tiéd fogalmát.

2023. jan. 14. 14:35
 22/33 anonim ***** válasza:
92%
Bunko volt, igen. Csak gondolj bele a forditott esetbe es rajossz miert:)
2023. jan. 14. 14:37
 23/33 anonim ***** válasza:
92%

"az én gyerekem arra számít, hogy figyelek a dolgaira, míg a játékokon van, nem akartam, hogy lássa, hogy másnál van a cucca"

Erdekes gondolatok. Nekem soha nem jutott eszembe ez hogy a gyerekem elvarna hogy figyeljek a dolgaira mig jatszik. Ezek csak jatekok en meg neha el is felejtem elrakni. Gyakran jarunk szoval van hogy masnap csapok a homlokomra hogy na azt itt hagytuk. Egyebkent 2 eves mult elkezdodott az enyem korszak en inkabb batoritom hogy mindent mutasson meg, adja oda nem viszi el csak megnezi.

Nem tudom hogy nalatok hogy nez ki a jatszo nalunk tele van jatekokkal amiket anyukak visznek ki "kozosbe" igy nem meglepo ha nek tudjak a gyerekek melyik jatek kihez tartozik.

2023. jan. 14. 15:49
 24/33 anonim ***** válasza:
91%
Igen,ez rohadt nagy bunkóság volt. Én is beszóltam volna neked.
2023. jan. 14. 16:15
 25/33 anonim ***** válasza:
88%

1) nem viszek olyan játekot jatszótérre, amit nem lehet másokkal megosztani. Ha nem akarsz osztozkodni, nem kell vinni jatékot, vagy otthon lehet vele játszani. A jatszótér egy kis közösség. És itt nem arra gondolok, hogy amivel éppen játszik a gyerek, azt oda kell adni, de ha nem játszott vele, akkor nekem alap, hogy más gyerek játszhat vele amíg nekünk nem kell, vagy nem indulunk haza.

2) igen, a legtöbb ember barom, aki nem ért a szóból, de egyrészt ez egy gyerek volt, nem felnőtt, másrészt meg se próbalni kommunikálni a te szintedet mutatja, nem a másikét.

Saját tapasztalatomat írom most: egyetlen egyszer vettem ki másik kisgyerek kezeből a játékunkat kerés nélkül, amikor az fejbevágta vele a fiamat. Ez az a helyzet volt, amikor igenis kivettem kerés nélkül a kezéből, a beszédet aztán rendezte az anyja.

A te helyzeted viszont nem volt indokolt. És amúgy mit tanul a gyerek, ha látja más kezében a játékot? Hogy meg lehet osztani? Hú de nagy baj...

2023. jan. 14. 16:19
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bunkó voltál. Ha szerinted mindenki más a sötét, akkor az egy jel arra, hogy igazából nem velük van a baj.
2023. jan. 14. 16:22
 27/33 A kérdező kommentje:

"Nekem soha nem jutott eszembe ez hogy a gyerekem elvarna hogy figyeljek a dolgaira mig jatszik."

Felszólított, hogy "mama" és mutogatott szigorúan a motorjára, hogy ügyeljek rá, mielőtt elment volna csúszdázni vagy bármi más. Ez azóta van, amióta próbált összebarátkozni egy kislánnyal, az meg barátkozás helyett csak fogta a motorját és elvette és össze-vissza motorozott vele a játszótéren, ő meg semmit se tudott tenni, csak kiabált utána, az meg csak szemtelenül mindig kitért előle. Akkor nem kaptam ki a gyerek alól a motort, hogy az enyém lássa jól milyenek a gyerekek. Azóta tudja.

2023. jan. 14. 19:49
 28/33 anonim ***** válasza:
97%
Ne tedd már tönkre szerencsétlent! Igen, gyerekek, így játszanak, nálunk a játszón mindenki elveheti a másik játékát ha elkéri és ha nem kéri el, akkor maximum visszakerem, hogy lássák ők is igy kell szépen lerendezni a dolgokat. Vagy te a munkahelyeden úgy kéred el mondjuk a tűzőgépet, hogy felteped az ajtót és kikapod a munkatársad kezéből?
2023. jan. 14. 20:47
 29/33 anonim ***** válasza:
95%

bunko vagy ,alap hogy kėrem,köszünöm . gyereknek is elmondom hogy katika az az én fiam jåtéka ės most ő szeretne vele jåtszani. rå adásul anyukája kedvesen épp magyaråzta hogy miért kell vissza adni vagy miért nem veszük el más játėkat.

mindent igy oldasz meg ? munkahelyeden ,üzletben,bankban stb ilyen bunko modon stilusban? .

2023. jan. 14. 20:55
 30/33 anonim ***** válasza:
97%

" nem kaptam ki a gyerek alól a motort, hogy az enyém lássa jól milyenek a gyerekek"

Ja, a "gyerekek", de bezzeg a te gyereked maga a tökéletesség, kerülje is ezeket a semmirekellőket... Úristen, ez nagyon gáz :D

2023. jan. 14. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!