Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a kapcsolatotok egy 2...

Milyen a kapcsolatotok egy 2 évessel?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy mennyire mutatja ki egy 2 éves az érzelmeit. Ölelget, puszilgat titeket? Esetleg mondja hogy szeret? Mennyire fontos nekik ilyen korban még a testkontakt?
2023. jan. 11. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Ilyenkor még nagyon általába.

Na a fiam már akkor is letörölte a puszinkat, és sosem bújt, ez nem sokat változott,csak már mondja is hogy nincs puszi.

De azért ovinál elváláskor ölelget.

2023. jan. 11. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam most volt 3,nagyszájú, önálló, mafabiztos gyerek, de napi 3x biztos mondja, hogy szeret már 2 éves kora óta. Akkor már sokat beszélt. Olelget, puszit ad magától. De én rengeteget simogatom, olelem, puszilom a kezddetektol, nagyon szereti az érintéseket. Másnak magától nem ad puszit, csak ha aoa mondja hogy hol a puszim, mikor hazajon pl. A szeretleket mamának mondta 1x eddig rajtam kívül.
2023. jan. 11. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Két éves a lányom. Ha ketten vagyunk, nem érdekli semmilyen játék, csak ami ölbéli. Képes egész nap az ölemben ülni és bújni. Ölelés, puszi, mosolygás állandó. A szeretlek szót nem mondja még, de azt folyton, hogy Aja, aja!

Az apjával ugyanígy. Mindent együtt szeretne vele csinálni, wc-re is elkíséri. Bármennyire matrica, ha velem van, ha itthomln van az apja, le sem szakad róla.

A nagyobb gyerekem egyikünkhöz sem ragaszkodott ennyire, de nem panaszkodom, nekünk nem gond ez.

2023. jan. 11. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok én is ölelgettem míg engedte, de a nagy fiam és mondjuk én sem szeretem a test kontaktust, így ez nálunk családi, csak a gyerekeimtől és a férjemtől viselem el.

A fiam is azt mondja hogy szeret kb ő is 2 évesen kezdte, néha átöleli a lábunkat száguldás közben, de halálán van amikor mi ölelgetjük, késői gyerek így sajnos nem tudja megúszni hogy dögönyözze az egész család😁

2023. jan. 11. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 2 èves, nagyoon az a tìpus, aki kimutatja az èrzelmeit. Úgy, ahogy ìrtad, puszil, ölel, anya-jaaaj ès megölel, nála ez a szeretlek. Apának is, nagyinak is kifejezi az èrzèseit. Macit is szeretgeti. Igènyli is a kontaktot. Minden nap bújunk, öleljük, mondon neki, hogy, szeretem. Nálunk ez a termèszetes :)
2023. jan. 11. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekfüggő. Lányom sose volt bújós. Eleve 2,5 volt mire azt mondta, hogy anya. Szökőévente ha magától megölel.

Fiam egy bújós kiscica. Most 3,5. Naponta rengeteg puszi, ölelés, szeretlek anya. Születése óta ilyen, nyilván 2 évesen is ilyen volt. Akkor szavakkal még kevésbé.

2023. jan. 12. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!