Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó ötlet egy szobába tenni az...

Jó ötlet egy szobába tenni az újszülöttet egy 5 évessel?

Figyelt kérdés

Igazából még csak kismama vagyok, de nemsoká jön a kistesó is.

Igazából nem olyan rég költöztünk be az új házunkba, megvan a nagy gyerekszobája is. Eddig végülis velünk aludt egy szobában babakorától kezdve.

Mivel nyilván nem fogunk elférni, így arra gondoltam hogy a kisbaba is a nagytesó szobájába kerülne.

Nyilván ez nem működik, ha a baba sírós lesz, bár a lányom elég jó alvó, nehéz felébreszteni.

Igazából nem akarom, hogy úgy érezze hogy a baba kitúrja őt a szobánkból és a baba maradjon, ő meg egyedül legyen…

Nem tudom mi lenne a jó helyzet ilyenkor.

2023. jan. 11. 10:01
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%
25válaszoló mi 3an voltunk testvérek és nem éltünk olyan luxusban hogy külön szoba stb nem is mertünk álmodni ilyenről ettől függetlenül nem szenvedtünk semmiben hiányt ja és még mindig élünk és felnőttünk hogy nem volt külön szobánk.
2023. márc. 29. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!