Nem szereti a teát , kiskaszt (?)
Figyelt kérdés
Lanyom 3.5 éves mindenért ellenkezik persze most beteg szárazon köhög és egyszerűen nem iszik teát . Annyira kiakaszt hogy tudom h jót tenne neki főleg erre a kohogesre és hamarabb is gyógyulna de két kortyot talán bele tudok tömni próbáltam már mindenhogy és többfajta teát de kb 2 éves kora után nem hajlandó soha elfogadni . Nektek is volt ilyen gxereketek? Mit adtatok helyette? Én almalét és vizet ezeket elfogadja2023. jan. 6. 23:26
12/19 anonim válasza:
A méz azért jó itt, mert elsimítja a torkot, ezért csökkenti a köhögést.
Nem a cukor miatt.
13/19 anonim válasza:
Ha nem szereti, ne add, nem attólcfog gyorsabban meg gyógyulni.
14/19 anonim válasza:
Az én lányom sem szereti a teát, nem is erőltetem, nem attól fog meggyógyulni.
Betegen ha kívánja veszek neki gyümölcslét, vitatigrist, de alapvetően vizet iszik mindig.
15/19 anonim válasza:
Nem
Kötelező inni
Az enyèm sem issza meg
16/19 anonim válasza:
Én felnőttként is zsigerből utálom a teát. Pont az ilyen gyerekkori erőltetések miatt.
17/19 anonim válasza:
A lányom 4 éves, soha nem itta meg a teát. Nem is erőltettem. Max ha beteg, próbálkozok vele egyszer, de ha visszautasítja, hagyom, hogy inkább vizet vagy gyümölcslevet igyon. Amúgy száraz köhögésre miért is kell tea? Én még nem hallottam ilyent.
18/19 anonim válasza:
Minek kell erőszakolni a teát? 31 éves vagyok, de a mai napig utálom a teát. Adj neki vizet, gyümölcsöt.
19/19 anonim válasza:
Miért kell erőltetni a teát?
Teától még senki nem gyógyult meg. Maximum neked jól esik a meleg tea, ha beteg vagy, de ha neki nem esik jól, miért köteleznéd rá, hogy igya? Semmi haszna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!