Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon mire költsem?

Vajon mire költsem?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves lányunk és egy 3 éves fiunk

Ma voltak itt a lányunk keresztszülei. Adtak 30ezer ft-ot, hogy a gyerekeknek vegyünk belőle ajándékot.

Most volt a szüli/névnapjuk, arra szánták. De mivel a karácsonyi ajándekkal is most jöttek, így úgy gondolták a szüli/névnapra vegyünk nekik mi valamit. Csak látni szeretnék, hogy mit kaptak

Ruhájuk van. Cipő sem kell nekik. Játékuk is rengeteg

Élményt ha adunk, azt nem tudjuk "bemutatni".

Egyszerűen meg vagyok lőve. Tényleg mindenük van, amire szükség lenne.

Ti mit vennétek belőle?

2023. jan. 6. 22:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az élmény jó. Csináltok fotót és elkülditek, hogy nagyon jól érezték magukat a gyerekek. Én erre költeném, vagy eltenném nekik.
2023. jan. 6. 22:36
 2/14 Derjaderja ***** válasza:
100%
Esetleg vmi dekorációs elem a gyerekszobába? Pl falvédő, játékáról, hangulatfény, mesefigurás ágynemű?
2023. jan. 6. 23:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menjetek majd el allatkertbe vagy ilyesmi.
2023. jan. 6. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Nyissatok babakötvényt vagy életkezdési számlát stb ha netán ehhez már túl nagy az 1 éves és mostantól arra adhatnak pénzt, ha ajándékozás van.
2023. jan. 6. 23:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Élmény, amiről csinálsz fotókat és máris be tudod mutatni, vagy akár elhívni a keresztszülőket is.
2023. jan. 7. 07:35
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Vegyétek nekik dekorációs dolgokat a gyerekszobába új függöny új ágynemű.

3 évesnek venék Legokat.puzzle,

Kicsinek tavaszi ruhákat .

2023. jan. 7. 07:40
 7/14 anonim ***** válasza:
17%

én ha a keresztszülő helyébe lennék, nem örlnék az élménynek. Most mit mondasz a gyereknek, hogy mariska meg jancsika fizette a ti belépőtöket? akkor már elvihették volna a keresztszülők is az állatkertbe pl.

Ruhát, cipőt megintcsak nem vennék, az olyan, ami kell, az nem ajándék.

Amit én csinálnék: katalógust mutatni, vagy online játékboltot, hogy mi az, ami tetszik. egy 3éves már el tudja dönteni, hogy mit szertene. az én lányomnak akkor a barbie mentőautó volt az álma pl. Az 1 évesnek valami nagyobb, fejlesztős játékot vennék, pl. egy nagy kocka, min lehet tekergetni-húzogatni stb, ugrálózebra, akár közösen a 30ból egy kinti csúszda

2023. jan. 7. 11:49
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
7-es, nem mindenki ilyen targyas, van akinek az elmeny tobbet jelent mint a hatszazadoik muanyag vacak amivel 5 percet jatszik a gyerek.
2023. jan. 7. 13:07
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

Ruhát, még ha tavaszit, akkor sem szeretnŕk venni. A nagynak is van rengeteg, a kicsinek meg mégtöbb. Felesleges. Fejlesztőjáték.. rengeteg van. A nagynak megvettünk/kaptunk mindent is.

Van 12doboz puzzle is. Lego egy vödörnyi. Ugráló zrbránk is van. Tenylrg nincs olyan játék, ami ne lenne. Egy 120adikat meg nem veszek azért, hogy jóbuli legyen úgy 1 hétig azt porosodjon

Nyáron kaptak új szobákat, új bútorokkal, kiegészítőkkel. Kinn ott a csuszda, trambulin, homokozó, 4féle hinta.

Babakötvényt és társait nem szeretnénk.

Szóval meg vagyok lőve, ezeket már én is végiggondoltam

De nagyon köszi mindenkinek!

Az élménnyel meg úgy vagyok, az biztos tetszene. Áprilisban voltunk állatkertben, a mai napig emlegeti a nagy.

Viszont ugy gondolom, hogy elmenni pl a tropicariumba. Az tervbe van. De az nem 30 ezer ft. Nyilván akkor a felnőtt belépő nem abból lenne.

Illetve megmondom őszintén, nekem baromi rosszul esett, hogy ezzel a feltétellel adták. Ha én adok, akkor úgy adok hogy azt csinálnak vele amit akarnak. Ha kidobják a kukába akkor kidobják. Nem még képet kérni, hogy mi lett a sorsa.

Mintha nen bíznának bennem, azt magamra költeném, vagy nem is értem.

2023. jan. 7. 13:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez gaz, hogy ilyen feltetelhez szabjak ... Akkor inkabb nem adnak semmit, mert ez igy annyira kicsinyes.

A Tropicarium jo otlet.

Elotte menjetek el ebedelni, utana suti / fagyi, belepo, majd a boltjaban valasztanak valamit, es ennyi is volt 30 ezer.

Remelem szamlat nem kernek majd a kepek melle 🤦🏻‍♀️

2023. jan. 7. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!