Felhívnátok ezért a gyerekorvost?
Figyelt kérdés
3 éves lányom belenyúlt egy cica szájába, és ahogy húzta ki, az megkarcolta az ujját a fogával. Nem mély, kisebb mint egy karmolás, de egy nagyon picit kiserkent a vére. Hazajöttünk, megmostam az ujját és lefújtam Octenisepttel. Ti felhívnátok ezzel a dokit?
Nem kóbor macska, az egyik háznál lakik, nem aggresszív csak egy pillanat alatt megtörtént a dolog :/
Tényleg nagyon mini karcolás.
2023. jan. 6. 12:01
2/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem hiszem.
2023. jan. 6. 12:04
3/29 anonim válasza:
Minek? Nem veszett rókával játszott.
4/29 anonim válasza:
Nem. Azert, mert lett egy karcolás az ujján?!
6/29 A kérdező kommentje:
De a cica foga által! Nem kaphat el betegséget? Veszett biztos nem, sérülése sem volt, egy nagyon kedves cica, Tök véletlen történt :(
De valami más baci... Nem tudom, 5 percen belül megmostam meg fertőtlenítettem.
2023. jan. 6. 12:08
7/29 anonim válasza:
Nyugi. Nem lesz az ég világon semmi baja.
8/29 anonim válasza:
Ne egesd mar magad ...
Elso valaszolo, nem veszett roka harapta meg, milyen oltasrol beszelsz ??
9/29 anonim válasza:
Felhívhatod, de mit vársz tőle? Egy karcolásért írjon antibiotikumot? Ha egy két nap múlva ronda, akkor természetesen elvinném. Amúgy ha a macska nincs oltva és nem befogható, akkor jobban aggódnék a veszettség miatt, akkor is ha kedves cica. És valószínűleg a doki is intézkedne eziranyban.
10/29 anonim válasza:
8: a kóbor macskák között előfordulhat veszettség. Nem légből kapott a dolog, egy kutyánál veszélyesebb a macska veszettség szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!