Ovis, sulis gyerekek anyukák, adtok a gyerekorvosnak karácsonyra valami ajándékot?
Figyelt kérdés
Mi ob kétszer voltunk betegek idén. El is sunnyogtam volna a dolgot, de nyilván most betegedtek le ezért a héten dokihoz kell vinni őket. Holnap van rendelés, addig már nagy dolgokba nem tudok gondolkodni (hand made kizárva...) vogyek egy bonbont vagy egyáltalán kell adni bármit is?2019. dec. 15. 13:16
1/10 anonim válasza:
Nem, sose vettem! Max. ha házhoz hívnám.
3/10 anonim válasza:
A gyerekorvoshoz nagyon ritkán járunk, de ha mostanában kellene menni, akkor vinnék. A felnőtt háziorvosnak és az asszisztensnek minden évben viszünk.
4/10 anonim válasza:
Nem szoktunk, mi csak vizsgalatkor szoktunk adni par ezret
6/10 anonim válasza:
Ha pont mennék, lehet hogy vinnék valami apróságot, mondjuk egy karácsonyfadíszt egy csokival. De ez attól függ, mennyire vagytok jó viszonyban - más ha évente egyszer-kétszer találkoztok utólag egy igazolásért, meg más, ha megmentette egyszer a gyereked életét vagy már a te gyerekorvosod is ő volt. Fizetni nem szoktam egy dokinak sem, eddig mindegyik rendesen ellátott minket.
7/10 anonim válasza:
Húsvét után voltunk 1 nappal és a 4 éves lányom ragaszkodott hozzá, hogy vigyünk egy-egy kis csokit. Nem volt ellenemre. Ha a héten kellene menni és lenbe itthon valami (pl. Mèzeskalács, szaloncukor stb.) akkor vinnénk.
9/10 anonim válasza:
Mi se szoktunk, igaz felnőtt háziorvoshoz járunk, de halistennek 1 évben egyszer.
Borítékot szoktam adni, mert akkor ír táppénzre, amikor kérem.Pl a héten nem dolgozom, ezért megyek hozzá ma.
10/10 anonim válasza:
Én szoktam a gyerekorvosnak, asszisztensének és a védőnőnek is vinni valami apróságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!