Lehet hátránya belőle egy gyereknek, ha kimarad olyanból mint síelés, jégkorizás rendszeres túrazás?
Férjemmel nem vagyunk sportosak, imádunk kirándulni, utazni, várostnézni.
Két ünnep között és szilveszterkor elmentünk pihenni,ott párszor sétáltunk kiranduló túra útvonalon de nem a mozgás volt a cél. Ma megkaptam, hogy így nem lesz teljes gyerekkora a gyereknek. Tespedni fog csak. Menni kell síelni, sportolni vele.
Normálisan élünk, átlagos körülmények között. Mindent megkap szinte amit szeretne, évente 2x külföldi nyaralást is. Nem értem ha ez kimarad miért baj??
Sieles, jegkorizas ?
Szerinted, hany magyar gyereknek van erre lehetosege ?
Eletemben nem sieltem, es kb. egyik ismerosm sem igy 40 korul.
Nekik a kozos ido szamit, egy turanak szamit az is, ha elmentek a masik varosba meg vissza. Nem feltetlen lenne boldogabb a Mount Blanctol sem.
Nem mindig mindenhol sportolnia, de én azért általában bátorítanám mozgással. Menjen biciklizni a barátaival, járjon edzésre, maradjon bent suli után focizni, menjen el olyan ismerősökkel síelni, akik szeretnek. :D Nálunk pl a párom családja imád síelni, de én biztos nem állok fel arra a lélekvesztőre. Attól még elmegyek, ott a lehetőség a gyereknek.
Szerintem jó egy gyerek életébe beiktatni a sportot, akkor is, ha téged nem vonzz annyira.
A fiam nem szereti a sportokat, inkább olvas, legózik barkácsol. Érdeklik a tudományok, történelem minden szinte csak a sportok, nem.
Ha válalsztani lehet a foci és egy könyv között megy olvasni inkább :)
Nem erőktettünk eddig sem semmit rá. Ő ilyen, elfogadjuk.
Egyiket se csináltam gyerekként, de nem érzem, hogy ne lett volna teljes a gyerekkorom. Szerintem is nagyon fontos a sport, de miért kéne olyat választani, amit a szülőnek is csinálni kell a gyerekekkel? Én is sportoltam, most átmenetileg épp nem, a gyerekem viszont teljesen mást sportol, amit én nem szeretnék.
Szerintem ilyet kicsit gorombaság mondani. Nem tudom, mit reagálna az illető, ha a gyereke hirtelen extrém sportot szeretne vele együtt űzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!