Hogy és mikor világosítod fel azt a gyereket, aki nem kérdez?
Mindig az volt a szimpatikus módszer, hogy majd szépen mindig őszintén válaszolok a kérdéseire a korának megfelelő módon. Nem tartom magam prűdnek, anyukám se volt az, nagycsoportos ovis koromra már szinte mindent tudtam.
DE
a lányommal véletlenül se így alakult. 7 éves és az elcsepegtetett információkból szerintem szinte 0 a tudása. Nem kérdez, nem érdekli.
3 éves volt amikor a testvérét vártam, akkor se volt kíváncsi a dolgokra. Beszélgettünk nyilván, olvastunk testvér-születéssel kapcsolatos könyveket, de a hogy kerül a pocakba fel se merült kérdésként.
A meztelenség se tabu itthon, látott betétcserét, de a menstruációval kapcsolatban se kérdez. Nem tud többet annál, hogy minden hónapban vérzek és köze van a kisbabákhoz, de hogy hogy és miként, nem érdekli. Eddig "nem toltam le a torkán" olyan infót, amit nem akart, de így sose lesz felvilágosítva.
Erre a kérdésre engem is erdekelne a valasz
Valaki tanacsot kert, nem kotelezo egyeterteni, mindenkivel
Ahany ember annyi nezopont
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!