Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves eleven kisfiúnak...

2,5 éves eleven kisfiúnak szerintetek kell testvérkocsi?

Figyelt kérdés
Annyi lesz, mire megszületik a tesó. Most majdnem 2 éves, de, ha csak kocsi nélkül sétálunk, minden érdekli, mindig más felé menne, elidőzik mindenhol. 10 perces útból 1 órásat csinál. Szerintetek fél év alatt változik ez, vagy szükségünk lesz testvérkocsira?
2010. okt. 1. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem a használtságán múlik, mert lehet venni tökéletes állapotban levőt, de hidd el nem érdemes!
2010. okt. 2. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:
nalunk is ennyi a korkulonbseg es hidd el fel ev mulva sem fog gyorsabban setalni.En vettem testver kocsit.A kissebb lassan 4 eves lesz es meg most is sokat ul babakocsiban.Nekem nincs autom ugy hogy minden hova gyalog jarok es ha sietek jobb ha a kocsiban ul mert egyebkent sosem ernenk celba.Persze sokan mondjak ekkora gyerek babakocsiban ?De engem nem izgat majd ha eljon az ideje gyalogolhat eleget.A lanyom 6 eves ma 3 oran keresztul setaltunk es szo nelkul birta a tempot.
2010. okt. 4. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!