A nagy kapott többet is kisebb korában, de mindegyik tönkrement, meg hát nem is tudott úgy játszani velük, inkább csak a párom miatt vettük meg :)
2011. nov. 8. 14:12
5/7 anonim válasza:
Azért a bútoraidra is gondolj! Csúnya kárt tehet bennük egy jól feltöltött aksijú autó. Szerintem (saját tapasztalat), nem tudják olyan jól kezelni a távirányítót. nagyon összetett számukra. Előre, hátra, jobbra, balra. Egyik kézzel pl előre, de a másikkal valamerre kanyarodni. Néha még nekem is nehéz koordinálni a kezeimet. A fiam addig nyomja előre, vagy hátra, esetleg kanyarodik is vele, amíg neki nem megy valaminek. Aztán tolat, amíg szintén neki nem megy valaminek, stb.
2011. nov. 8. 16:13
6/7 anonim válasza:
1 éves szülinapjára kapta a fiam a keresztszüleitől a távirányítós autót. Most 2 éves, pár hónapja játszik vele, nem törte még össze, egyben van, mivel zsinóros, megy utána. Nagyon ügyesen tud vele játszani.
2011. nov. 9. 08:08
7/7 anonim válasza:
Az én lányom is kapott tavaly karácsonyra (még nem volt 3 éves), mert nagyon szeretett volna, mivel a szomszéd fiúnak volt. Mi nem vettünk drágát, mert gondoltuk, hogy annyira még nem tud vele játszani, hogy nem menjen neki semminek.
A bútoroknak nem lett semmi baja, ennyire a pórszívót is neki tolod, mint amennyire ez ment. Kb. 20 cm hosszú 15 cm magas terepjáró, ami a nagy kerekei miatt a szőnyegen is jól megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!